Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

«Παιδί μου γιατί ο Τσίπρας χρεοκόπησε την Αργεντινή;»

γράφει ο Πέτρος Χασάπης

Απίστευτο και όμως αληθινό. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και καθηγητής Πανεπιστημίου κ. Αλέξης Μητρόπουλος, αποκάλυψε σήμερα το πρωϊ στο MEGA, ότι του τηλεφώνησε χθες η ηλικιωμένη μητέρα του από την Επαρχία και διαμαρτυρήθηκε γιατί ο Τσίπρας χρεοκόπησε την Αργεντινή.
Μάλιστα, επειδή γνωρίζει ότι είναι μαζί με τον Τσίπρα, τον ρώτησε αν είχε πάει και ο ίδιος μαζί του.

Αυτό για να καταλάβουμε τι είδους προπαγάνδα ακριβώς περνούν τα ΜΜΕ στους ηλικιωμένους και σε όσους δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Τσίπρας είχε πει «μακάρι να γινόμασταν Αργεντινή» εννοώντας προφανώς ότι αυτά που έπαθε η Αργεντινή, θα είναι πταίσματα μπροστά σε αυτά που θα πάθουμε μακροχρόνια εμείς.

Αυτή η φράση όμως, έδωσε τώρα την ευκαιρία στον προπαγανδιστικό μηχανισμό του μνημονιακού μπλόκ να οργιάσει και να τρομοκρατεί τον ελληνικό λαό, την ίδια στιγμή που ο Αργεντίνικος λαός πανηγυρίζει γιατί δεν παραδίνεται η Αργεντινή στις ορέξεις των διεθνών τζογαδόρων που υποστηρίζονται από τις ΗΠΑ.

ΥΓ. Όσοι δεν θα πιστέψουν προφανώς αυτά που είπε ο Μητρόπουλος, ας κάνουν ένα πείραμα οι ίδιοι και ας ρωτήσουν κάποιους δικούς τους ηλικιωμένους, τι ακριβώς γνωρίζουν για την χρεοκοπία της Αργεντινής.

Πηγή: pitsirikidotnet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου