Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Άλιμος: Ενίσχυση στον άσσο

Στην απόκτηση του Γιάννη Μπαντίκου προχώρησε ο Άλιμος, θέλοντας να ενισχύσει την εστία του για την νέα χρονιά που ακολουθεί.

Ο 26χρονος τερματοφύλακας είναι μια αξιόπιστη λύση για τα γκολπόστ της ομάδας του Αλίμου, που με την εμπειρία που διαθέτει θα τη βοηθήσει
στην προσπάθεια που κάνει ως νεοφώτιστη στην Football League.

Ο Μπαντίκος την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν με την Προοδευτική, όπου είχε μια γεμάτη χρονιά, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει και την φανέλα ομάδων όπως ο Ηλυσιακός, η Δόξα Βύρωνα, ΠΑΟ Ρουφ, και ο Εθνικός Αστέρας.

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας ανάμεσα στις δυο πλευρές ο Μπαντίκος δήλωσε στην επίσημη σελίδα της ομάδας: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή και την διοίκηση για την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπό μου. Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να τους δικαιώσω δίνοντας πάντα το 100%. Βρισκόμαστε στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας και όλα τα παιδιά δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους. Από τις λίγες μέρες που βρίσκομαι στην ομάδα έχω διαπιστώσει το καλό κλίμα που υπάρχει και μέσα από αυτό ευελπιστώ να καταφέρουμε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις της Football League».

Πηγή: www.onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου