Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Παναττική σύσκεψη για την «αξιολόγηση» στους ΟΤΑ

Καλεί στις 3 Σεπτεμβρίου η ομοσπονδία των εργαζομένων
Aνοίγει το μέτωπο στους Δήμους, παράλληλα με άλλους κλάδους στο δημόσιο

Το πλαίσιο της σύσκεψης είναι το ακόλουθο:
"Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας αποφάσισε την πραγματοποίηση σύσκεψης των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων-Μελών της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. στην Περιφέρεια Αττικής. Η Παναττική σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014, στις 10.00 το πρωί, στα γραφεία της Ομοσπονδίας (Καρόλου 24 Πλατεία Καραϊσκάκη - Αθήνα - 3ος Όροφος). 
 
Αντικείμενο της Παναττικής σύσκεψης, είναι ο προγραμματισμός δράσης των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση το επόμενο χρονικό διάστημα για την τελική κατάργηση του Ν.4250/2014 για την «συγκριτική αξιολόγηση», την αποτροπή των δεσμεύσεων για νέες απολύσεις με επίκεντρο την Τοπική Αυτοδιοίκηση με αφορμή τον επανέλεγχο μετατροπής των συμβάσεων σε Αορίστου Χρόνου, της περαιτέρω λεηλασίας του εισοδήματός μας και των ασφαλιστικών και συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων μας και στην συντονισμένη απαξίωση και διάλυση των Δημοσίων αγαθών και υπηρεσιών.

Τα Διοικητικά Συμβούλια καλούνται για τη μαζική συμμετοχή τους και την αγωνιστική προετοιμασία του κλάδου μπροστά στη νέα επίθεση που Προετοιμάζουν η συγκυβέρνηση και η τρόικα στους εργαζόμενους στο Δημόσιο και ιδιαίτερα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση". 

Συνεχίζοντας η ομοσπονδία επισημαίνει ότι: "Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. δηλώνει αποφασισμένη μαζί με τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αλλά και τους υπόλοιπους στο Δημόσιο να συνεχίσει με μεγαλύτερη ένταση τον αγώνα ώστε να μην τους επιτρέψουμε να μας οδηγήσουν όλους στη μιζέρια και την εξαθλίωση και τις υπηρεσίες των Δήμων στη διάλυση ή στην εκχώρησή τους στα μεγάλα επιχειρηματικά-εργολαβικά συμφέροντα. 

Θα αγωνιστούμε για να ανατρέψουμε τις πολιτικές των μνημονίων και της τρόικα. Δεν πρέπει να τους αφήσουμε άλλο να μας εξαθλιώνουν, να μας απολύουν, να μας εξευτελίζουν!!! Το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας εξαρτάται μόνο από το δικό μας αγώνα. Αρκεί να το πιστέψουμε". 

Πηγή: www.enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου