Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Τερεζόπουλος: "Ενίσχυση στην κορυφή της επίθεσης"

Δεν παρουσίασε ο Πανιώνιος την εικόνα που θα ήθελαν οι άνθρωποί του στο φιλικό με τον Πλατανιά (ρεπορτάζ από τον αγώνα εδώ). Οι "κυανέρυθροι" ηττήθηκαν με 1-0 στη Νέα Σμύρνη και ο Δημήτρης Τερεζόπουλος τόνισε ότι η ομάδα του ήταν καλά κατά διαστήματα.

"Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος. Βέβαια
υπήρχαν διακυμάνσεις στην απόδοσή μας. Είχαμε ένα καλό τέταρτο από το 25 ως το 40. Από εκεί πέρα, στο δεύτερο μισό του δευτέρου ημιχρόνου ήμασταν αρκετά καλοί, μπήκαν και φρέσκα παιδιά. Κι ο Πλατανιάς, όμως, έκανε ευκαιρίες. Νομίζω ότι η εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου από το 20 και μετά με άφησε ικανοποιημένο".

Ποια είναι τα στοιχεία που βλέπετε από τις προπονήσεις να βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο;
"Ακόμα είναι νωρίς αν και σε δύο εβδομάδες ξεκινάει το πρωτάθλημα. Κάποια στοιχεία βγήκαν, άλλα όχι. Έχουμε αρκετή δουλειά ακόμα, είναι νωρίς, αλλά γι' αυτό είμαστε, προσπαθούμε να δουλέψουμε και να βγάλουμε τα στοιχεία που θέλουμε".

Σήμερα είδαμε τον Σιώπη να αγωνίζεται, ήταν στον πάγκο και ο Βουτσιώτης. Να περιμένουμε κάτι άλλο σύντομα, μέσα στην εβδομάδα;
"Μέσα στην εβδομάδα δεν ξέρω αν θα υπάρξει κάτι. Εκεί που ξέρω ότι χρειαζόμαστε σίγουρα ενίσχυση είναι στην κορυφή της επίθεσης. Και με τις προσθήκες του Αμίρη και του Γιάννου η ομάδα θα δείξει τελείως διαφορετικό πρόσωπο".

Οι δύο παίκτες υπολογίζονται για τα πρώτα ματς;
"Θα δούμε... Εξαρτάται από το αν θα προλάβουν ή όχι. Νομίζω ότι μπορεί να προλάβουν οριακά".

Πηγή: www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου