Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Η επιτυχημένη αποστολή των «Πανθήρων» για τη Γάζα



Οι «Πάνθηρες», οι οργανωμένοι οπαδοί του Πανιωνίου, είχαν δείξει την ευαισθητοποίησή τους για τα όσα αποτρόπαια συμβαίνουν στη Γάζα και είχαν απευθύνει έκκληση για συγκέντρωση φαρμάκων για τους Παλαιστίνιους την ημέρα (3/8) της φιλικής αναμέτρησης με τον Πλατανιά στη Νέα Σμύρνη.



Και η κίνησή τους αυτή βρήκε ανταπόκριση, ενώ θα έχει και συνέχεια αύριο (5/8) το διάστημα 19:00-21:00 στην κεντρική πλατεία της Νέας Σμύρνης.

Αναλυτικά και η ανακοίνωση που εξέδωσαν:

«Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η έκκληση μας για συγκέντρωση φαρμάκων για την Γάζα. Φίλοι του Ιστορικού που εχτές πήγαν να παρακολουθήσουν την ομάδα μας σε φιλικό αγώνα με τον Πλατάνια,βοήθησαν στην συλλογή φάρμακων.

Όμως δεν ήταν μόνο αυτοί. Απλός κόσμος που πέρναγε από το σημείο που είχαμε στήσει,μόλις έβλεπε την προσπάθεια μας,πήγαινε κ έφερνε ο κάθε ένας ότι μπορούσε.

Οι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου έβαλαν κι αυτοί το δικό τους λιθαράκι στην προσπάθεια μας, προσφέροντας μια σακούλα γεμάτη με φάρμακα, ενώ οι άνθρωποι της ΠΑΕ Πλατανιάς, όταν πληροφορήθηκαν για την κίνηση μας αυτή, επικοινώνησαν μαζί μας και δεσμεύθηκαν να συμβάλουν με κάποιο οικονομικό ποσό.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους βοήθησαν αυτήν την προσπάθεια μας. Η συγκέντρωση των φάρμακων θα επαναληφθεί για όσους δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν την Κυριακή ή θέλουν να βοηθήσουν ξανά, αυτή την Τρίτη, 5/8 από τις 19:00 έως τις 21:00 στην κεντρική πλατεία της Νέας Σμύρνης, έξω από τον Γαλαξία».

Πηγή: www.sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου