Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Φιλική νίκη 1-0 τον Φωστήρα και νέα μεταγραφή ο Άλιμος

Η ομάδα των Τραχώνων επικράτησε με 1-0 στον Ταύρο του Φωστήρα, ενώ ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπεριέξ

Δείγματα βελτίωσης έδειξε ο Άλιμος, που επικράτησε με 1-0 του Φωστήρα σε φιλικό παιχνίδι το οποίο έγινε στον Ταύρο και φάνηκε αρκετά έτοιμος εν όψει του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής.

Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι πέτυχε στο 50’ ο Γούλας με κεφαλιά, ενώ τόσο ο Ηλίας Καλοπήτας όσο και ο Κριστόφ Βαζέχα είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν αρκετά πράγματα κατά τη διάρκεια του φιλικού.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Κριστόφ Βαζέχα): Γκέκας, Μήτκας, Κακαράς, Μπίρης, Γρομητσάρης, Κρητικός, Μπελέρης, Τεγούσης, Μουστόγιαννης, Ματσούκας, Τσεμπέτσι.

ΑΛΙΜΟΣ (Ηλίας Καλοπήτας): Λέτσο, Κάρδαρης, Καλαϊτζίδης, Γαβριήλ, Κουμπαρούλης, Μανωλιάδης, Καραμέρης, Μαρσέλ, Μουρ, Μπεριέξ, Ιωάννου. Έπαιξαν και οι: Δάρρας, Γούλας, Παντελής, Δωροβίνης, Βουρλούμης, Νούλας, Βλάχος, Δημητρίου, Παπαδημητρίου, Μποναφίνα.


Ανακοίνωσε Μπεριέξ

Στο μεταξύ, ο Άλιμος ανακοίνωσε ακόμη μία μεταγραφή, ενισχύοντας περισσότερο το ρόστερ του εν όψει του νέου πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής.

Ο λόγος για τον 25χρονο Αργεντινό Μαριάνο Μπεριέξ, που έχει κροατικό διαβατήριο και έμεινε ελεύθερος από την Ολίμπικ Ντόνετσκ, λόγω του εμφυλίου στην Ουκρανία.

Εκδόθηκε και η σχετική ανακοίνωση, που αναφέρει: «Η ΠΑΕ Άλιμος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Μαριάνο Μπεριέξ. Το νέο απόκτημα της ομάδας μας, με καταγωγή από την Αργεντινή, γεννήθηκε στην περιοχή Κίλμες στις 29/4/1989 (25 χρονών), είναι κάτοχος κροατικού διαβατηρίου και την προηγούμενη σεζόν έπαιξε στο πρωτάθλημα της Χιλής για λογαριασμό της Ντεπόρτες Τεμούκο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπεριέξ είχε συμφωνήσει με την Ολίμπικ Ντόνετσκ, ωστόσο ο ποδοσφαιριστής αποφάσισε να αποχωρήσει από την Ουκρανία λόγω του εμφυλίου πολέμου. Η οικογένεια της ΠΑΕ Άλιμος καλωσορίζει τον Μπεριέξ και του εύχεται καλή αγωνιστική σεζόν».

Πηγή: www.a-sports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου