Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Αιολικός - Φωστήρας 1-1

Η διαφοράς μιας κατηγορίας δεν φάνηκε στο φιλικό που διεξήχθη στη Μυτιλήνη, με τον «Φονέα» μάλιστα να δίνει δεύτερο ματς σε διάστημα 2 ημερών

Μια ημέρα μετά το φιλικό με τον Άλιμο, ο Φωστήρας έδωσε ακόμη ένα «τεστ» στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το πρωτάθλημα
του νότιου ομίλου της Football League. Ο «Φονέας» αντιμετώπισε το Σάββατο (6/9) εκτός έδρας τον Αιολικό που θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής τη νέα σεζόν, με τις δυο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες.

Και οι δυο αντίπαλοι σκόραραν στην επανάληψη, με τον Κανελλόπουλο να ανοίγει το σκορ στο 61’, ενώ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να απαντήσουν στο 73’ με τον Μαλακό να διαμορφώνει το τελικό σκορ.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Μάππας, Τόρες, Μαγκανάς (43' λ.τρ. Μουτζούρης Μ.), Μπακάλης, Παπαζούδης, Σαμπάνης Γ., Γάλας, Μίχος, Λάλας, Μιχαλάκης, Ζαγοριαννός. Έπαιξαν και οι Γόμος, Γεωργιόπουλος, Πασαλίδης, Σεραφίγγος, Μαλακός, Λέγκα, Καδής, Μουτζούρης Χρ., Σαμπάνης Μ. 

ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Μπότος, Μήτκας, Αχείμαστος, Ζυγογιάννης, Βλάχος, Μουκίδης, Ποτουρίδης, Ράμα, Κανελλόπουλος, Μπαστάνης Γ., Μακρίδης. Έπαιξαν και οι Ανδρούτσος, Σιώπης, Μπαστάνης Θ., Ψυχογιός, Μπελέρης.

Πηγή: www.onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου