Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

21 ετών μοτοσυκλετιστής νεκρός στο Ελληνικό

Επί τόπου έπεσε νεκρός στην άσφαλτο της Ιασωνίδου ο 21χρονος Γιώργος Νικολόπουλος από την Τερψιθέα την Κυριακή γύρω στις 11.00 το βράδυ
 

Ο νεαρός μοτοσυκλετιστής ανέβαινε την Ιασωνίδου, όταν οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου παραβίασε το stop της οδού Καλλιπόλεως στη διασταύρωσή της με την Ιασωνίδου. Κάτοικοι της γειτονιάς προσέτρεξαν σε βοηθεια, αλλά σφιγμός δεν υπήρχε.
 

Σημειώνουμε ότι το σημείο είναι από τα δύσκολα ιδιαίτερα τώρα με τον τερματικό σταθμό του μετρό, καθώς πολλές φορές οι οδηγοί παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους πάνω στη διασταύρωση και έτσι όσοι βγαίνουν από την οδό Καλλιπόλεως δεν έχουν ορατότητα.

Χθες Δευτέρα και σήμερα Τρίτη το πρωί η Τροχαία Ελληνικού έκοβε κλήσεις, αλλά το κακό είχε ήδη συμβεί.

Οι φωτογραφίες είναι
αδάψευστος μάρτυρας της κατάστασης που επικρατεί λίγες μόνο ώρες μετά την επέλαση της τροχαίας.

Η κατάργηση της δημοτικής αστυνομίας, η μη επαρκής επάνδρωση του τμήματος της τροχαίας Ελληνικού (και όχι μόνο) είναι τα αποτελέσματα της μνημονιακής πολιτικής της λιτότητας και των περικοπών στο δημόσιο τομέα.
 

Ο 21χρονος Γιώργος Νικολόπουλος είναι θύμα αυτών των πολιτικών και όσων τις εφαρμόζουν.



              

2 σχόλια:

  1. eeeeeeeeeeeeee zwaaaaaaaaaaaaaaa mas koroideute reeeeeee????edw skotothike ena palikari 21 xronon kai lete gia politikes kai malakies???diladi an ipirxe akoma h dimotiki astinomia dn tha ebgen o alos apo to stop???kofte tis malakies kai deixte ligo sevasmo....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν νομίζω πως δεν δείχνει σεβασμό. Πρόκειται για ενα ενημερωτικο αρθρο κι ειναι λογικο να μας ενημερώσει για ολες τις πλευρες. Το σχολιο για τη δημοτικη αστυνομια το εκανε γιατι εαν υπηρχε ισως να μην παρκαραν στη στροφη ολοι αυτοι που εμποδιζουν την ορατοτητα απ το στοπ. Καταλαβαίνω την αγανάκτηση σου και με στεναχωρει κι εμενα το γεγονός. Ωστόσο ειναι καλο να βλέπουμε τι φταίει για να παρουμε μετρα κ ν μην ξαναχαθει καποιος τοσο αδικα..

      Διαγραφή