Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

3Β: «Κίνδυνος-θάνατος» και... λύθηκε το πρόβλημα των παιδικών χαρών!

Άμεση λύση στο πρόβλημα των δημοτικών χαρών στο Δήμο 3Β ζητά ο Κώστας Πασακυριάκος. Ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης του δήμου διερωτάται αν με «μια ταμπέλα καθαρίσαμε;» αναφερόμενος στις προειδοποιήσεις που πλέον υπάρχουν στις παιδικές χαρές.

«Οποιος γονιός με το παιδί του επισκέπτεται το τελευταίο διάστημα παιδικές χαρές του δήμου μας, διαπιστώνει ότι μπαίνει μέσα σε αυτές με δική του ευθύνη για ό,τι τυχόν προκύψει. Λες και μπαίνει σε εμπόλεμη ζώνη.


Πινακίδα από το δήμο (με το λογότυπο της προηγούμενης δημοτικής αρχής) που σε παραπέμπει είτε σε θάλαμο Κέντρου Υπερυψηλής Τάσης της ΔΕΗ -μόνο το “Κίνδυνος - θάνατος” λείπει- είτε σε αφύλακτη διάβαση σιδηροδρομικής γραμμής.

Η επικινδυνότητα των περισσοτέρων παιχνιδιών μέσα στις παιδικές χαρές είναι δεδομένη. Και πολύ καλώς ενημερώνονται οι γονείς.

Το ερώτημα όμως είναι: πότε θα επιδιορθωθούν οι ζημιές και πότε τα παιδιά θα μπορούν να παίζουν με ασφάλεια;» σημειώνει ο κ. Πασακυριάκος.


Διατυπώνει και μια απορία: «Οσοι ανάρτησαν αυτές τις ταμπέλες, θεωρούν ότι έχουν κάνει το χρέος τους απέναντι στα παιδιά και τις οικογένειές τους; Ζητάμε το αυτονόητο: Να επιδιορθωθούν άμεσα οι ζημιές για να λειτουργούν με ασφάλεια όλες οι παιδικές χαρές του δήμου μας».

Πηγή: notioanatolika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου