Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΕΛΕΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΖΗΤΑ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟ

Με επιστολή που κατατέθηκε στις 5 Σεπτεμβρίου, ο δημοτικός σύμβουλος Τάκης Κοροβέσης εκ μέρους της Δημοτικής Συνεργασίας ζητά από τον κ.Κωνσταντάτο να γνωστοποιήσει το σχέδιο Μελέτης της Δημοτικής Συγκοινωνίας το οποίο κατέθεσε στον ΟΑΣΑ.

Ολόκληρο το κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:



Προς: κ. Ιωάννη Κωνσταντάτο,
δήμαρχο Ελληνικού-Αργυρούπολης

5/9/2014

ΘΕΜΑ: Δημοτική Συγκοινωνία

Στον προσωπικό λογαριασμό σας στο facebook γράφετε ότι στις 3/9/2014 καταθέσατε στον ΟΑΣΑ σχέδιο Μελέτης για λειτουργία δημοτικής συγκοινωνίας. Θεωρούμε θετική την προσπάθειά σας για τη λειτουργία δημοτικής συγκοινωνίας. Είναι κάτι το οποίο είχαμε προσπαθήσει και εμείς ως δημοτική αρχή, αλλά δεν προλάβαμε να ολοκληρώσουμε.


Το ερώτημά μας είναι το εξής: υπάρχει πράγματι μελέτη ή σχέδιο μελέτης το όποιο έχει συνταχθεί από την τεχνική υπηρεσία του δήμου μας;

Από όσο γνωρίζουμε μια μελέτη ή σχέδιο μελέτης για Δημοτική Συγκοινωνία δεν μπορεί να περιλαμβάνει απλά μια πρόταση για πιθανές εναλλακτικές λεωφορειακές διαδρομές αλλά και άλλα στοιχεία όπως: καταγραφή της υπάρχουσας κατάστασης και των κενών - προβλημάτων στις διαδρομές ή τα ωράρια, πρόταση για την κάλυψή τους και τεχνικοοικονομικά στοιχεία σχετικά με τον τύπο των λεωφορείων, τον τρόπο προμήθειάς τους και το λειτουργικό τους κόστος (καύσιμα, συντήρηση, ασφάλεια, κόστος οδηγών κλπ).

Σε κάθε περίπτωση σας παρακαλούμε να μας γνωστοποιήσετε το σχέδιο Μελέτης που λέτε ότι καταθέσατε.

Για τη Δημοτική Συνεργασία
Ελληνικού-Αργυρούπολης
  
Τάκης Κοροβέσης
 δημοτικός σύμβουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου