Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Σπουδαίο διπλό για τον ΠΑΣ, που άλωσε τη Νέα Σμύρνη χάρη στον Ακόστα

Το πρώτο του διπλό στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε ο ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς έφυγε με το τρίποντο από τη Νέα Σμύρνη. Οι Γιαννιώτες επικράτησαν του Πανιωνίου με 1-0 και πήραν μια βαθιά ανάσα εν όψει της συνέχειας.

Αντίθετα οι Κυανέρυθροι παρουσιάστηκαν κατώτεροι του αναμενομένου και φυσιολογικά δεν μπόρεσαν να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο από αυτό το παιχνίδι. Μάλιστα απείχαν πολύ από τα στάνταρ τους πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος με αποτέλεσμα μετά τη λήξη να αποδοκιμαστούν από τους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου.

Οι γηπεδούχοι είχαν μια ελαφρά υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο, που όμως δεν μεταφράστηκε σε σημαντικές ευκαιρίες μετά το πρώτο δεκάλεπτο και κάποιες απειλές από τον Γιάννου. Ούτε πάντως στην επανάληψη άλλαξε ιδιαίτερα η εικόνα του αγώνα. Ανούσια κατοχή από τον Πανιώνιο, σύνεση και προσοχή στην άμυνα για τον ΠΑΣ.

Όλα αυτά μέχρι το 62’ όταν ο Τσάβες έκανε το γύρισμα και ο Ακόστα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παπαδόπουλου. Παρά τα ρίσκα που πήραν οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να σκοράρουν με τελευταία φάση το σουτ του Φούντα στις καθυστερήσεις.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Παπαδόπουλος, Πάνος, Τασουλής (85′ Μασούρας), Οικονόμου, Παντίδος, Σιώπης, Γκίνη (80′ Σμυρλής), Μπουμάλ (55′ Φούντας), Κολοβός, Ιμπαγάσα, Γιάννου.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Βελλίδης, Στρούνα, Μιχαήλ, Μπέριος, Τζημόπουλος, Λίλα, Τσουκαλάς, Κρητικός (57′ Χαρίσης), Ακόστα, Τσάβες (85′ Φόνσι), Μανιάς (68′ Σαπαλίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου