Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Στο σκαμνί όλοι οι χρυσαβγίτες βουλευτές (video)

Στο βίντεο που παραθέτουμε παρακολουθούμε όλο το σκεπτικό του εισαγγελέα Ισίδωρου Ντογιάκου με το οποίο παραπέμπονται για να δικαστούν όλα τα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας της Χρυσής
Αυγής.


Η κατηγορία που τους αποδίδεται είναι ότι αποτέλεσαν πρωτεργάτες μιας εγκληματικής οργάνωσης η οποία ευθύνεται για δολοφονίες, επιθέσεις, τραμπουκισμούς. Ο εισαγγελέας με τα στοιχεία που επικαλείται τεκμηριώνει γιατί η Χρυσή Αυγή είναι μια εγκληματική οργάνωση-κόμμα. Σύμφωνα με το σκεπτικό του απ’ την δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του ναζιστικού μορφώματος προκύπτει ότι η Χ.Α είχα ένοπλο τμήμα, παραστρατιωτική δράση, εκπαιδευτές και εκπαιδευόμενους, διέθετε οπλισμό. Η οργάνωση του Μιχαλολιάκου, σύμφωνα πάντα με τις απόψεις Ντογιάκου προσπαθούσε να επιβάλλει τις ναζιστικές απόψεις της με την βία.

Στην εισαγγελική πρόταση αναφέρεται ότι όλοι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής ανήκαν στον «σκληρό πυρήνα» της εγκληματικής αυτής οργάνωσης, η οποία λειτουργούσε «υπό τον μανδύα κόμματος», ενώ κάνει εκτενή αναφορά σε δέκα περιπτώσεις επιθέσεων, με πρωταγωνιστές μέλη της Χ.Α., μεταξύ των οποίων η δολοφονία του Παύλου Φύσσα, η επίθεση στο Πέραμα σε μέλη του ΠΑΜΕ, η επίθεση στους Αιγύπτιους ψαράδες, η ανθρωποκτονία του Λουκμάν στα Πετράλωνα κ.ά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου