Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Κορτζίδης προς Κωνσταντάτο: διαγράψτε την ανάρτησή σας

Ξεχείλισε το ποτήρι για τον Χρήστο Κορτζίδη και αποφάσισε να προβεί σε ενέργειες τις οποίες συνήθως αποφεύγει καθώς διακρίνεται για τους
ήπιους τόνους του ακόμη και στις δύσκολες στιγμές.

Αιτία μία ανάρτηση στην ιστοσελίδα του δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ τον κατηγορεί για ηθικό αυτουργό των βανδαλισμών στο σιντριβάνι της πλατείας Εθνικής Αντίστασης στα Σούρμενα.

Δεν είναι το πρώτο κρούσμα η συγκεκριμένη ανάρτηση. Το τελευταίο διάστημα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συνεργάτες του δημάρχου Κωνσταντάτου, επιτίθενται σε βάρος του Χρήστου Κορτζίδη και της παράταξής του για περιστατικά φθορών και ρύπανσης.

Το πράγμα ξέφυγε όταν το "κουτσομπολιό" του facebook διαδέχτηκε η επίσημη ιστοσελίδα του δήμου στην οποία έγινε η εν λόγω ανάρτηση.


Ολόκληρη η επιστολή έχει ώς εξής:

Προς το Δήμαρχο Ελληνικού - Αργυρούπολης

Την 4.11.2014 έλαβα γνώση της κάτωθι ανακοίνωσης, η οποία έχει αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης:

“ ΝΕΟΙ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ ΣΤΑ ΣΟΥΡΜΕΝΑ
Είναι γνωστή στους πολίτες η συνεχής και άοκνη προσπάθεια της νέας δημοτικής αρχής του Γιάννη Κωνσταντάτου να καθαρίσει σε πολύ σύντομο χρόνο και να ομορφύνει όσο μπορεί με τους λιγοστούς πόρους που διαθέτει το Ελληνικό – Αργυρούπολη, καθώς και τα θετικά αποτελέσματα αυτής της άμεσης δράσης. Όμως φαίνεται ότι αυτό έχει ενοχλήσει τα μέγιστα «κάποιους». Αφανείς και ανώνυμοι παντού, τώρα έχουν επιδοθεί στο έργο των συνεχών βανδαλισμών και καταστροφής σε αυτά που η δημοτική αρχή και το προσωπικό του δήμου μας σπεύδει να φτιάξει με πολύ κόπο.Τα θλιβερά αυτά περιστατικά είναι συνεχόμενα. Τελευταίο είναι η καταστροφή από μια ολιγάριθμη ομάδα «αγνώστων» ατόμων του σιντριβανιού της πλατείας Αντιστάσεως των Σουρμένων, το οποίο μόλις πριν είχε πλήρως καθαριστεί από τον δήμο.Τα ερωτηματικά που γεννιούνται είναι πολλά. Όπως, για παράδειγμα, γιατί υπάρχει αυτή η ηχηρή σιωπή για όλα αυτά τα απαράδεκτα συμβάντα από τον λαλίστατο, κατά τα άλλα, πρώην δήμαρχο, του οποίου η παράταξη δεν φείδεται χαρτιού για να βγάζει συνεχείς ανακοινώσεις για το κάθε τι. Τον πρώην δήμαρχο είχαμε καλέσει δημόσια να καθαρίσει η παράταξή του τους τοίχους της πόλης – ακόμα και σχολείων - από τα συνθήματα που έγραψαν οι συνοδοιπόροι του κατά τη διάρκεια της πρόσφατης πορείας τους στο Ελληνικό, στην οποία συμμετείχε και ο ίδιος. Δεν το έπραξε και σιώπησε πλήρως!Τον καλούμε τώρα να καταδικάσει δημόσια και απερίφραστα αυτούς τους συνεχείς βανδαλισμούς και καταστροφές που γίνονται στον δήμο. Καταδικάζει αυτές τις απαράδεκτες-προβοκατόρικες πράξεις και αυτούς που τις προκαλούν, ή θα συνεχίσει δια της σιωπής την συγκάλυψη;Περιμένουμε λοιπόν για το θέμα αυτό μια ξεκάθαρη δημόσια απάντησή του και οψόμεθα.”

Επειδή είναι προφανές ότι η συγκεκριμένη ανάρτηση θίγει άμεσα την προσωπικότητά εμού και των συνεργατών μου.
Επειδή η παράταξη που εκπροσωπω στη μακρόχρονη παρουσία της στα δημοτικά πράγματα του Δήμου μας, έχει αποδείξει στην πράξη το ενδιαφέρον της για την καθαριότητα, τον ευπρεπισμό, την προστασία της Δημόσιας περιουσίας και των υποδομών.
Επειδή ανάλογα περιστατικά βανδαλισμών συνέβαιναν και επί της δικής μας Διοίκησης, όπως συμβαίνουν και σε όλη την επικράτεια.
Επειδή είναι τουλάχιστον παράλογο να συνδέονται με σχέδιο υπονόμευσης συγκεκριμένης Δημοτικής Αρχής, αποδίδοντας μάλιστα ευθύνες στην αντιπολίτευση.

ΜΕ ΤΗ ΡΗΤΗ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΜΟΥ
Σας καλώ να μεριμνήσετε έτσι ώστε:
  • Να διαγραφεί άμεσα από την επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου η ανωτέρω ανάρτηση.
  • Να δημοσιευθεί άμεσα σχετική ανακλητική δήλωση, η οποία θα τύχει αποδεδειγμένα της ίδιας δημοσιότητας (ιστοσελίδα του Δήμου, αποστολή στη λίστα ηλεκτρονικών επαφών του γραφείου τύπου του Δημου, μέσα κοινωνικής δικτύωσης κλπ).
ΚΑΙ σας ζητώ να με ενημερώσετε εγγράφως για το πρόσωπο που ευθύνεται για την ανωτέρω αναρτηση.
Τέλος, προς αποφυγή περαιτέρω ενεργειών και με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του Δήμου μας, το οποίο απαιτεί πνεύμα συνεργασίας μεταξύ των αιρετών, σας καλώ να μεριμνήσετε προσωπικά έτσι ώστε αιρετά και μη μέλη της δημοτικής παράταξης που ηγείστε να μην διαδίδουν με οποιοδήποτε τρόπο σχετικά σχόλια.
Σας επισυνάπτω ενδεικτικά αναρτήσεις μελών της παράταξής σας σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
 
Χρήστος Κορτζίδης
 
Αργυρούπολη Αττικής, 7.11.2014
 
Πηγή: www.sinergasia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου