Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

"MALEFICENT" στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ελληνικού, το Σάββατο 22 Νοεμβρίου στις 7.00μμ

Η Κινηματογραφική Λέσχη του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ελληνικού παρουσιάζει την ταινία φαντασίας "MALEFICENT" το Σάββατο 22 Νοεμβρίου στις 7.00μμ.

Φαντασίας Έγχρωμη Διάρκεια: 97'
Παραγωγή: Αμερικανική

Σκηνοθεσία: Ρόμπερτ Στρόμπεργκ
Πρωταγωνιστούν: Αντζελίνα Τζολί, Ελ Φάνινγκ, Σάρλτο Κόπλεϊ, Κένεθ Μπράνα, Ιμέλντα Στόντον

 
Περίληψη:
  Το Maleficent διηγείται την άγνωστη - και διαφωτιστική - ιστορία της πιο εμβληματικής Κακιάς στην ιστορία της Disney. Πρόκειται για τη Μάγισσα που καταράστηκε την Ωραία Κοιμωμένη στην αριστουργηματική ταινία του 1959 και στην οποία δίνεται επιτέλους η ευκαιρία να μας αποκαλύψει πώς έφτασε μέχρι εκεί.

Υπόθεση: 
Η Maleficent είναι μια πανέμορφη και αγνή νεαρή κοπέλα. Μεγαλώνει στο δάσος, σε ένα φιλήσυχο βασίλειο, και η ζωή της είναι ειδυλλιακή. Μέχρι που η ειρήνη στη χώρα διαταράσσεται, όταν ένα απειλητικό στράτευμα εισβάλλει στο βασίλειο. Η Maleficent αποδεικνύεται η πιο ισχυρή προστάτιδα της πατρίδας της, όμως το τίμημα είναι μεγάλο. Προδομένη, η Maleficent γίνεται σκληρή και εκδικητική. Έτσι, καταλήγει να καταραστεί τη νεογέννητη κόρη του νέου βασιλιά, Aurora. Στην πορεία όμως, θα συνειδητοποιήσει ότι το μικρό κορίτσι μπορεί να εξασφαλίσει την ειρήνη στο βασίλειο και ίσως και την πραγματική ευτυχία της ίδιας.
 
Μπορείτε να δείτε το τρέιλερ της ταινίας στο youtube στη διεύθυνση:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου