Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

To Associated Press προβάλλει το ΜΚΙΕ

To «Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού» στα τρία χρόνια λειτουργίας του με την προσφορά του στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες έχει συγκεντρώσει τα βλέμματα των μεγαλύτερων ειδησεογραφικών πρακτορείων και μέσων μαζικής ενημέρωσης απ' όλον τον κόσμο.

Η πιό πρόσφατη αναφορά στη διεθνή ειδησεογραφία είναι στο Associated Press, όπου φιλοξενείται προ ολίγων ημερών εκτενές ρεπορτάζ για τη δράση του καθώς και φωτογραφικό υλικό.

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως με αφορμή την συμπλήρωση τριών χρόνων παρουσίας και δράσης του ΜΚΙΕ, προγραμματίζεται Εθελοντική Αιμοδοσία την Κυριακή 14/12/2014, σε συνεργασία με την Τράπεζα Αίματος «Δημήτρης Βλών».

Παράλληλα οι Φίλοι & Εθελοντές του ιατρείου οργανώνουν την ίδια μέρα Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ για την ενίσχυση μας αλλά και παιδική θεατρική παράσταση.

Πιο αναλυτικά:

Στις 14 Δεκεμβρίου 2014, ενώνουμε τις δυνάμεις μας με την Τράπεζα Αίματως «Δημήτρης Βλών», σε κοινή δράση με πρωταρχικό σκοπό τη διάδοση της ανιδιοτελούς προσφοράς και συνδιοργανώνουμε ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ στο Πολιτιστικό Κέντρο Ελληνικού, δίπλα στο ιατρείο μας (εντός της πρώην Αμερικάνικης βάσης Ελληνικού).

Συμμετέχουμε όλοι στην ύψιστη πράξη αλτρουϊσμού και αλληλεγγύης αφιερώνοντας δέκα μόνο λεπτά από τον χρόνο μας για να δώσουμε ΑΙΜΑ, ανώδυνα και ακίνδυνα!

Ενεργοποιούμαστε ως εθελοντές αιμοδότες γιατί αύριο μπορεί εμείς οι ίδιοι ή κάποιο μέλος της οικογένειάς μας να έχει ανάγκη αίματος, γιατί οι ανάγκες σε αίμα είναι μεγάλες! Η μονάδα του τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Νοσημάτων Θώρακος «ΣΩΤΗΡΙΑ» θα βρίσκεται από τις 9.00π.μ μέχρι τις 13.30 μ.μ στον χώρο του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού (εντός πρώην Αμερικάνικης βάσης Ελληνικού, 200μ. μετά την Τροχαία Ελληνικού).

Και συνεχίζουμε δίνοντας ΧΑΡΑ !!!

Στις 14 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 12.00 μ.μ η θεατρική ομάδα του ΜΚΙΕ συμμετέχοντας στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή παρουσιάζει την παράσταση «Τα παιδιά και ο καινούργιος χρόνος…» του Γιώργου Βήχα με ελεύθερη είσοδο, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, δίπλα στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού!
  • Η προσφορά σας σε γάλατα και πάνες θα ενισχύσει τις ανάγκες του ιατρείου
Τέλος την ίδια μέρα, Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014, «Οι φίλοι του ΜΚΙΕ» στηρίζοντας δημιουργικά το Ιατρείο για τους αγώνες και την κοινωνική του προσφορά διοργανώνουν στον χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Ελληνικού από τις 10.00πμ έως τις 18.00μμ:

1. Χριστουγεννιάτικο bazaar με χειροποίητα είδη, λιχουδιές και πολλές εκπλήξεις!!!
2. Παιδικό εορταστικό πρόγραμμα.

Πηγή: sinergasia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου