Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Η ταινία "Ο Νο 1 Καταζητούμενος" στο Αυτοδιαχειριζόμενο πρ. Κάμπινγκ Βούλας, την Παρασκευή 2 Ιανουαρίου

Η ταινία του του  Άντον Κόρμπιν "Ο Νο 1 Καταζητούμενος - A Most wanted Man" θα προβληθεί την Παρασκευή 2 Ιανουαρίου στις 8.30 το βράδυ στο  Αυτοδιαχειριζόμενο πρ. Κάμπινγκ της Βούλας.

Η προβολή γίνεται στο κτίριο που βρίσκεται δίπλα στην είσοδο των πεζών και η είσοδος είναι δωρεάν. 

Σκηνοθέτης:  Άντον Κόρμπιν
 
Πρωταγωνιστούν: Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν, Ρέιτσελ ΜακΆνταμς, Γκριγκόρι Ντομπρίγκιν, Ρόμπιν Ράιτ

Υπόθεση:
Ένας εξαθλιωμένος Ρώσος μετανάστης, φτάνει στην Ισλαμική κοινότητα του Αμβούργου, διεκδικώντας την περιουσία του πατέρα του. Γερμανικές κι Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες τον τοποθετούν στο στόχαστρο τους κι αναζητούν την πραγματική του ταυτότητα- πρόκειται για ένα καταπιεσμένο θύμα ή για επικίνδυνο εξτρεμιστή;

Περισσότερα:
Βασισμένη στο μυθιστόρημα του Τζον Λε Καρέ, η ταινία είναι μια σύγχρονη ιστορία ίντριγκας, αγάπης, εχθροπραξίας, γεμάτη ένταση μέχρι την τελευταία της σκηνή.

Πρεμιέρα έκανε στις 22 Ιουλίου στη Νέα Υόρκη, η ταινία «A most wanted man», στην οποία εμφανίζεται τελευταία φορά ο πολυτάλαντος Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν.

Ο 46χρονος ηθοποιός πέθανε τον Φεβρουάριο από ένα θανατηφόρο κοκτέιλ ναρκωτικών ουσιών. Είχε δώσει σκληρή μάχη για να απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά στο παρελθόν. Πριν ένα χρόνο μάλιστα είχε καταφύγει εκ νέου σε κέντρο αποτοξίνωσης παρότι επί χρόνια ήταν απεξαρτημένος.

Η Ρέιτσελ Μακ Άνταμς και η Ρόμπιν Ράιτ συμπρωταγωνιστούν σ’ αυτό το ψυχολογικό θρίλερ που στηρίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Τζον Λε Καρέ. Μόνο τα καλύτερα είχαν να πουν για τον Χόφμαν:

«Νομίζω ότι ήταν ένας από τους σημαντικότερους ηθοποιούς που πέρασε από αυτόν τον κόσμο. Είναι λοιπόν τεράστια απώλεια για όλους μας, που δεν βρίσκεται πλέον ανάμεσά μας. Στην ταινία δίνει άλλη μια απίστευτη ερμηνεία» δήλωσε η Ρέιτσελ Μακ Άνταμς, ενώ η Ρόμπιν Ράιτ συμπλήρωσε:

«Ήταν ένας από τους κορυφαίους του είδους. Απίστευτος ηθοποιός. Δουλέψαμε μαζί πριν χρόνια, σε κάτι μικρό που κάναμε για το HBO. Θέλαμε πάντα να κάνουμε κάτι μαζί ουσιώδες και τελικά το πετύχαμε. Ήμουν τυχερή που κατάφερα να δουλέψω μαζί του».

Τη σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει ο Άντον Κόρμπιν.

Είναι δύσκολο να πιστέψεις ότι αυτός είναι ο τελευταίος κινηματογραφικός ρόλος για τον Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν και ότι πλέον δεν θα έχουμε την ευκαιρία να να τον δούμε σε κάτι άλλο καινούργιο από εδώ και πέρα.

Πηγή & ακόμα περισσότερα: www.myfilm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου