Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014

Η ΡΑΚ στη γιορτή της Ένωσης Κατοίκων Αμφιθέας & στο bazaar των Ναυτοπροσκόπων Π.Φαλήρου

Στο ιδιαίτερα φορτωμένο εορταστικό πρόγραμμα εκδηλώσεων του Δήμου μας, η «Ριζοσπαστική Αριστερή Κίνηση» δηλώνει δυναμικά
παρών. Την Παρασκευή το βράδυ, μέλη και δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης επισκέφτηκαν τη χριστουγεννιάτικη βραδιά που διοργάνωσε ο σύλλογος της Ένωσης Κατοίκων Αμφιθέας «Σοφία Μπεφόν», στο Α’ Πολιτιστικό Κέντρο, ενώ την Κυριακή σειρά είχε το bazaar των ναυτοπρόσκοπων στα σκαλιά της Εκκλησίας του Άγιου Αλέξανδρου.
 
Κάλαντα και συγκέντρωση τροφίμων στην Αμφιθέα

Η ένωση κατοίκων με την πρόεδρο Βούλα Σπυριδωνίδου, την αντιπρόεδρο Μαίρη Χαμάντ-Δημητρίου και τη γραμματέα Ελένη Τσίρου και τα μέλη της υποδέχτηκαν με τον καλύτερο τρόπο τους καλεσμένους, ενώ πέρα από το κρασί και τα φαγητά που προσέφερε ο σύλλογος, ταυτόχρονα συγκεντρώθηκαν τρόφιμα που θα μοιραστούν τις επόμενες ημέρες σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

Παράλληλα, την έκπληξη της βραδιάς πραγματοποίησαν τα παιδιά της Στέγης Θηλέων που ήρθαν στη γιορτή για να τραγουδήσουν χριστουγεννιάτικα τραγούδια και φυσικα να εισπράξουν το χειροκρότημα όλων.

Στην έδρα του συλλόγου βρέθηκαν δεκάδες πολίτες της περιοχής, αλλά και δημοτικοί σύμβουλοι τόσο της συμπολίτευσης, όσο και της μείζονος αντιπολίτευσης. Συγκεκριμένα, από πλευράς συμπολίτευσης στην εκδήλωση βρέθηκαν οι κ.κ. Χατζηδάκης, Δούμας, Φωστηρόπουλος, Μαυρίδου, Γιαννοπούλου και Ζάγκα, ενώ από πλευράς αξιωματικής αντιπολίτευσης
οι κ.κ. Μερκουράκης, Μπίτσικας, Σύριγγα (πρώην μέλος του ΔΣ του συλλόγου), Καϊμάκης (μέλος του ΔΣ) και η βουλευτής Β’ Αθήνας και κάτοικος Αμφιθέας Φωτεινή Κούβελα.

Παρουσία και στο παζάρι των ναυτοπροσκόπων

Άλλο ένα παζάρι ολοκληρώθηκε με επιτυχία στο Δήμο. Ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιάννης Μπίτσικας, μαζί με την κα Τάνια Κατέβα από τη δευτεροβάθμια σχολική επιτροπή του Δήμου, βρέθηκαν στο χώρο της εκδήλωσης, ενώ φωτογραφήθηκαν με τον αρχηγό του πρώτου συστήματος ναυτοπροσόπων Π. Φαλήρου, κ. Τάσο Μπουραζάνη.

Ο δημοτικός σύμβουλος της ΡΑΚ σημείωσε μεταξύ άλλων στο χαιρετισμό του «Σήμερα ανακαλούμε παλιές προσκοπικές μνήμες, καθώς και τα ιδεώδη του προσκοπισμού, δηλαδή την καλλιέργεια της συντροφικότητας και την ανάπτυξη της βιωματικής σχέσης με τη φύση».


«Είναι πολύ σημαντική η πρωτοβουλία των παιδιών να μαζέψουν τρόφιμα για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου και σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στις δραστηριότητες σας. Θα είμαστε πάντα κοντά σας, αρωγοί στο έργο και στις ανάγκες σας» συμπλήρωσε.




Πηγή: www.rak-pfalirou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου