Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014

Βιώνουμε την απόλυτη Χούντα!!!



Βιώνουμε την απόλυτη χούντα. Τα σκάνδαλα για τους “κρατούντες” διαδέχονται το ένα το άλλο!!! Όμως, όλοι αυτοί παραμένουν ατσαλάκωτοι στα γραφεία τους και στα τηλεπαράθυρά τους.

Κάποιος το ονόμασε “Δημοκρατία”. Εγώ το λέω Χούντα περιβεβλημένη με το μανδύα
του Κοινοβουλευτισμού!!!

Για να ξεπουλήσουν πάμφθηνα τη Δημόσια Περιουσία, έφτασαν να βγάλουν απόφαση που λέει ότι «η συναλλακτική δράση του ΤΑΙΠΕΔ δεν υπόκειται στην αρχή της νομιμότητας»!

Δηλαδή, το ΤΑΙΠΕΔ πλέον μπορεί να ξεπουλά Δημόσια Περιουσία και παράνομα! (Με εντολή Σαμαρά…)

Ψήφισαν με τη διαδικασία του κατεπείγοντος μια έκθεση ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΊΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ!


Εξαπατώντας την Ελληνική Κοινωνία και το Κοινοβούλιο, η κυβέρνηση πέρασε τις απαιτήσεις της διαπλοκής σε ένα άρθρο, παρά τις προτάσεις δυσπιστίας από τον ΣΥΡΙΖΑ.


Η εντολή ήταν:
«Τα μέτρα να περάσουν ό,τι και να λένε οι Έλληνες»

Μέσα στον Δεκέμβριο πέρασαν το ένα μετά το άλλο νομοσχέδια με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου γιατί… οσονούπω, πλησιάζουν εκλογές.


Όλη η Ελλάδα χρωστάει στις τράπεζες. Στεγαστικά, καταναλωτικά… και δεν συμμαζεύεται. Μόνο που, πλέον, δεν τους χρωστάμε απλά, τους ανήκουμε (με εντολή Σαμαρά…). Η κυβέρνηση εφαρμόζει το «ιρλανδικό μοντέλο» (με πολύ πιο σκληρούς όρους για τους Έλληνες) και -στο εξής- η τράπεζα θα έρχεται και θα μας παίρνει όλα τα λεφτά, πετώντας μας ένα ξεροκόμματο. Ίσα για να μην πεθάνουμε (γιατί δεν τους συμφέρει να πεθάνουμε -πώς θα τους πληρώνουμε;). Η τράπεζα θα ορίζει πόσα θα έχεις το μήνα για να ζεις… Τα υπόλοιπα δικά της!

Τα δικαστήρια κάθε μέρα δικαιώνουν Έλληνες πολίτες, απολυμένους εργαζόμενους και κατακρεουργημένους φορολογούμενους. Η Εθνοκάπηλη, όμως, Κυβέρνηση γράφει εκεί που δεν πιάνει μελάνι, τις δικαστικές αποφάσεις! Άλλωστε, όταν βγήκε η απόφαση για τους στρατιωτικούς και τους ένστολους, ο πρώην υπουργός Υγείας, κ. Άδωνις Γεωργιάδης -και λαγός της Κυβέρνησης- είπε: Όσες αποφάσεις και να βγουν, εμείς πίσω λεφτά δεν δίνουμε…

Εισαγγελείς απαγορεύουν την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου με εντολή Σαμαρά! Υποθέσεις που αναδεικνύουν το βρώμικο παιχνίδι της συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου, μπαίνουν στο αρχείο μέσα σε 24 ώρες, πριν καν ανοίξουν!!!

Κι επειδή, το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο (μ’ εντολή Σαμαρά) έχει απαγορεύσει τις ανακοινώσεις και τις εικόνες της δυστυχίας (αμαυρώνουν το σιλικονάτο προφίλ της Κυβέρνησης…) να σας ενημερώσω ότι, οι αυτοκτονίες -με επίσημα στοιχεία- έχουν φτάσει τις 7.000 χιλ. Ανεπίσημα ( η σιωπή των αμνών…) αγγίζουν τις 10.000 χιλ.!!!

Μας βάζουν να πληρώσουμε ένα φόρο (ΕΝΦΙΑ) που δεν μας λένε πώς τον υπολόγισαν! Στην ουσία συμπληρώνουν για εμάς ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ μια φορολογική δήλωση, βάσει των στοιχείων που προκύπτουν από το Ε9 του καθενός μας. Όμως, δεν μας γνωστοποιούν αυτά τα στοιχεία για να μπορέσουμε να τα διορθώσουμε, να τα αμφισβητήσουμε ή να επιφυλαχθούμε. Υπολογίζουν βάσει της υψηλότατης αντικειμενικής αξίας, που είναι πολλαπλάσια της εμπορικής! Και άρα, σε πολλές περιπτώσεις, το άθροισμα των φόρων 2-3 ετών ισούται με την αξία του ακινήτου!

Αυτό το κατασκεύασμα, που το ονόμασαν “νόμο”, είναι ΕΝΦΙΑ-λτης! Είναι αντι-συνταγματικός. Είναι έμμεση δήμευση της περιουσίας μας!!!

Παραφράζοντας τον Αλμέϊντα Γκάρετ, ρωτώ τα ανδρείκελα (πολιτικούς) που διαφεντεύουν τις ζωές μας:
«υπολόγισαν ποτέ τον αριθμό των ατόμων που υποχρεωτικά καταδικάζονται στην αθλιότητα, σε άνιση εργασία, σε εξαχρείωση, σε αφροσύνη, σε διεφθαρμένη άγνοια, σε ανίκητη δυστυχία, σε απόλυτη ένδεια, για να επιβιώσει το τραπεζικό τους σύστημα;»
Ο Ελληνικός Λαός με μοχθηρία ιστορικά πρωτόγνωρη σπρώχνεται στην πείνα ή στον τάφο...

Τα καραβάνια των ανέργων πληθαίνουν…

Το να είσαι ζωντανός σήμερα στην Ελλάδα των γενιτσάρων της Διεθνούς Μαφίας του χρήματος (Τρόικα) και των ανδρεικέλων τους είναι περιπέτεια…

Υπάρχει μια βαθιά αντίφαση, στα όρια του οξύμωρου…

Η φιλανθρωπία, που ευαγγελίζονται οι ταγοί της Δημόσιας Ζωής μας, είναι η άλλη όψη της έκπτωσης από τη φυσική κατάσταση ισότητας. Πριν γίνουμε «φιλάνθρωποι», έχουμε αποδεχθεί το γεγονός ότι κάποιοι άνθρωποι είναι κατώτεροι από μας...
 
Εσείς οδηγήσατε τον Έλληνα να χάσει τα ωφελήματα, που για σας είναι αυτονόητα ή φυσικά: το σπίτι του, ένα αξιοπρεπές εισόδημα, μια δουλειά και σε λίγο και την πατρίδα του… Μας υποχρεώσατε να αποδεχτούμε μια αφύσικη κατάσταση ανισότητας στην οποία, είτε μας αρέσει είτε δεν μας αρέσει, έχουμε συμβάλει κι εμείς με την εκλογική μας ψήφο…

Μέχρις εδώ!!!

* η Τζούλια Λιακοπούλου είναι δημοσιογράφος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου