Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Ελληνικό-Αργυρούπολη: Νέα ήθη από την διοίκηση Κωνσταντάτου

Η διοίκηση του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης μέσω του προέδρου του Γεωργίου Καλλιντέρη, αρνήθηκε το αίτημα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ελληνικού, για την ανάρτηση ενός πανό έξω από τον χώρο του κολυμβητηρίου Αργυρούπολης που θα είχε ως σκοπό την διαφήμιση του καθιερωμένου και επιτυχημένου Χριστουγεννιάτικου παζαριού  του σχολείου.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση έχει ως στόχο όχι μόνο την ψυχαγωγία των παιδιών της πόλης, αλλά και την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου ο οποίος καθημερινά προσπαθεί να καλύψει ανάγκες της σχολικής κοινότητας ώστε να μην λείψει τίποτα από τα παιδιά αυτές τις ημέρες όπου η παιδεία για κάποιους θεωρείται έξοδο του κρατικού προϋπολογισμού και όχι επένδυση για το μέλλον του τόπου.

Ένα μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο Σύλλογο Πίστη, για τα παιδιά με καρκίνο.

Να θυμίσουμε πως στο παρελθόν στο ίδιο σημείο αναρτώνται πανό από παρατάξεις και συλλόγους, όπως έκανε και η παράταξη του κ. Κωνσταντάτου χωρίς να ρωτά τη διοίκηση του ΟΝΑΔΕΑ.

Να σημειώσουμε ότι εκτός του ότι το πανό θα έμενε αναρτημένο το πολύ εφτά ημέρες σε ένα σημείο που είναι πολυσύχναστο θα έδινε και μία χριστουγεννιάτικη νότα.

Πηγή: www.sinergasia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου