Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Έναρξη του Πολυχώρου των εκδόσεων Καλέντη

Στη βιβλιοφιλική ατμόσφαιρα του νέου χώρου των Εκδόσεων και σε ένα ιδιαίτερα ζεστό κλίμα, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ενδιαφέρουσα συνομιλία της συγγραφέως Ελένης Γκίκα με τους ομιλητές της εκδήλωσης, τον συγγραφέα Βασίλη Βασιλικό, τη Διδάκτορα του Παντείου Πανεπιστημίου και συγγραφέα Μυρσίνη Ζορμπά, τον συγγραφέα Γιάννη Ξανθούλη και την Καθηγήτρια Ψυχολογίας και συγγραφέα Φωτεινή Τσαλίκογλου.

Οι ομιλητές αναφέρθηκαν στο νέο μυθιστόρημα της Ελένης Γκίκα, στο οποίο «συνθέτει ένα ολόκληρο σύμπαν», στον προσωπικό τρόπο γραφής της, καθώς και στο σύνολο του έργου της ως μια «σημαντική κατάθεση στη λογοτεχνία». 

Αποσπάσματα του βιβλίου διάβασε η ηθοποιός, σκηνοθέτις και δημιουργός της ομάδας «Ονειροποιοί», Έρρικα Μακρή.

Ο νέος Πολυχώρος των Εκδόσεων Καλέντη (Λεωφόρος Βουλιαγμένης 79, Ελληνικό) υποδέχθηκε ανθρώπους του εκδοτικού χώρου, συγγραφείς, μεταφραστές, επιμελητές, εκπαιδευτικούς, συνεργάτες και φίλους των Εκδόσεων Καλέντη, οι οποίοι έδωσαν το παρών στην εκδήλωση.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν επίσης ο δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος, ο αντιδήμαρχος Πόλης Λάζαρος Τογρίδης και η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Οικολογίας Βίκυ Φουσκίδου.

Πηγή: www.sinergasia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου