Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Αλλαγή

Φίλε Πιτσιρίκο, τα έμαθες τα νέα; Ο Ραταπλάν επιστρέφει! Ο GAP ετοιμάζεται να ιδρύσει καινούργιο κόμμα. Από ό,τι ακούγεται, το κόμμα θα ονομάζεται «Αλλαγή». Ακούγεται μάλιστα ότι στις περιβόητες κρυφές δημοσκοπήσεις λαμβάνει περί το 3,5%!

Αν δω το κόμμα του GAP να ψηφίζεται από τον Ελληνικό λαό και να μπαίνει στην Βουλή (και στην επόμενη κυβέρνηση;) θα τα έχω δει κυριολεκτικά όλα.

Αν δω κι αυτό, θα πρέπει να αυξήσω την απόσταση από την Ελλάδα και να αρχίσω να αναζητώ δουλεία στην Άπω Ανατολή ή στις ΗΠΑ.

Να με χωρίζουν 12 ώρες τουλάχιστον, να μην μαθαίνω τίποτα και μην αγριεύομαι τα βράδια!
 
Φιλία από την Εσπερία, Ηλίας.

Υ.Γ. Η απόλυτη γελοιότητα της προχθεσινής διαδικασίας για την ανάδειξη του νέου προέδρου της «δημοκρατίας» ήταν η δήλωση του δικηγόρου του φασίστα καταθλιπτικού βουλευτή Μπούκουρα. Είπε επί λέξει ότι ο πελάτης του δεν πρόλαβε να πάει στην Βουλή για να ψηφίσει επειδή είχε μόλις αποφυλακιστεί από τις φυλακές του Ναυπλίου! Ειλικρινά, ελπίζω -αν εκλέξουν πρόεδρο- να είναι ο κλαψιάρης φασίστας Μπούκουρας ο 180ος βουλευτής που θα φωνάξει «Σταύρος Δήμας». Πιο επιτυχημένος συμβολισμός για την «δημοκρατία» τους δεν θα μπορούσε να υπάρξει.

(Αγαπητέ Ηλία, το κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου θα λέγεται «Ο μπαμπάς λείπει σε ταξίδια για δουλειές», ώστε να αφήνει στους οπαδούς του την ελπίδα πως ο μπαμπάς του θα γυρίσει μια μέρα και θα αναλάβει το κόμμα. Πάντα θυμάμαι την φοβερή ατάκα του Διονύση Χαριτόπουλου πως «το μεγάλο λάθος του Ανδρέα Παπανδρέου ήταν που έφερε μαζί του στην Ελλάδα την οικογένειά του». Ηλία, πέρα από την πλάκα, η κατάσταση στην Ελλάδα έχει ακόμα πιο μεγάλη πλάκα. Χάνεις που δεν είσαι εδώ. Μην πας σε άλλη χώρα, ούτε σε άλλο πλανήτη -γύρνα στην Ελλάδα- ζούμε σε άλλο πλανήτη πια. Δεν ξέρω πώς το καταφέραμε αλλά το πιο μακριά από την Ελλάδα είναι η ίδια η Ελλάδα. Να είσαι καλά.).

Πηγή: pitsirikos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου