Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Ο Θεοδωράκης ξυλοκόπησε το σακίδιό του επειδή δεν μπήκε στην κυβέρνηση

Σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο Σταύρος Θεοδωράκης, μετά την χυλόπιτα που του έριξε ο Αλέξης Τσίπρας για τη συμμετοχή του Ποταμιού στην κυβέρνηση. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο Σταύρος Θεοδωράκης ξυλοκόπησε άγρια το σακίδιό του, αν και αργότερα του ζήτησε συγγνώμη.

Πηγές από το Μέγαρο Μαξίμου αναφέρουν πως ο Σταύρος Θεοδωράκης ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα να στέλνει τουλάχιστον τους συριζαίους να τρώνε στο Αλάτσι -για να τα κονομάει- αλλά ο Αλέξης Τσίπρας αρνήθηκε.

Ο Αλέξης Τσίπρας είπε στον Σταύρο Θεοδωράκη πως δεν του αρέσουν οι δηθενιές σε εστιατόρια που σερβίρουν κόλλυβα και είναι ποτισμένα από το ΠΑΣΟΚ του Σημίτη.

Έξαλλος είναι ο Σταύρος Θεοδωράκης και με την απαράδεκτη εμφάνιση του Γρηγόρη Ψαριανού, ο οποίος, όπως παρατήρησε πολύ εύστοχα χρήστης του twitter, έμοιαζε με τον οδηγό του λεωφορείου που είχε κάνει στάση για κατούρημα, στην αναμνηστική φωτογραφία των βουλευτών του Ποταμιού, οι οποίοι είχαν βάλει τα καλά τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σταύρος Θεοδωράκης είπε στον Γρηγόρη Ψαριανό να κάνει δίαιτα και να φοράει επώνυμα ρούχα, αλλά ο Ψαριανός γουστάρει να είναι μπουχέσας, οπότε μάλλον θα αποχωρήσει από το Ποτάμι και θα πάει από τώρα στη Νέα Δημοκρατία, όπως ήταν και το αρχικό σχέδιό του.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης επιμένει στο σινιέ ντύσιμο των βουλευτών, γιατί έχει τραύματα από την παιδική του ηλικία, που δεν είχε βρακί να αλλάξει.

Πολλοί θυμίζουν στον Σταύρο Θεοδωράκη την προεκλογική δήλωσή του πως, εάν το Ποτάμι είναι μια δύναμη του 6%, θα είναι το παιδί για τα θελήματα, με αποτέλεσμα ο Σταύρος να συνειδητοποιεί πως όλη του τη ζωή θα είναι το παιδί για τα θελήματα.

Σταύρο, όπως θα έρχεσαι, πιάσε και δυο μπύρες! Και ένα ουίσκι του κυρίου Γιώργου!

Βέβαια, την πιο καλή ατάκα για τον Σταύρο Θεοδωράκη την έχει πετάξει ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος είχε πει πως δεν μιλάει με τον Σταύρο Θεοδωράκη γιατί προτιμάει να μιλήσει απευθείας με τα αφεντικά του.

Πηγή: pitsirikos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου