Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Η Θεανώ Φωτίου σε περιοδεία στο Ελληνικό και τα ψευδή δημοσιεύματα περί δήθεν "αποκλεισμού" του Χρήστου Κορτζίδη

Περιοδεία στα καταστήματα της Ιασωνίδου στο Ελληνικό πραγματοποίησε η Οργάνωση Μελών Ελληνικού του ΣΥΡΙΖΑ το Σάββατο 10 Ιανουαρίου.

Στην περιοδεία συμμετείχε η πανεπιστημιακός Θεανώ Φωτίου, βουλευτής επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφια βουλευτής στη Β' Περοφέρεια της Αθήνας, η οποία συζήτησε σε πολύ θετικό κλίμα με τους καταστηματάρχες για τα προβλήματα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, αλλά και γενικότερα για το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Έντονο ήταν το ενδιαφέρον και για όσα γράφτηκαν σε ηλεκτρονικά ΜΜΕ για τη μη υποψηφιότητα του Χρήστου Κορτζίδη. Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εξηγούσαν ότι αυτά τα ψεύδη τα διαδίδουν γνωστά διαπλεκόμενα τοπικά μέσα με σκοπό να πλήξουν τον ίδιο και καμιά σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα.

Η αλήθεια είναι ότι
ο πρώην δήμαρχος είναι ιδαιίτερα αγαπητός σε όλα τα κλιμάκια του ΣΥΡΙΖΑ και ότι ο ίδιος ήταν που αρνήθηκε την πρόταση που του έγινε να είναι υποψήφιος βουλευτής γιατί προεκλογικά, απαντώντας σε ερώτηση δημοτών, είχε δηλώσει ότι δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει τη θέση του στο Δήμο σαν εργαλείο εισόδου στο κοινοβούλιο. Άλλωστε δεν ήθελε να προχωρήσει σε μια επιλογή που ενδεχόμενα δεν θα εξέφραζε μέλη της παράταξης της οποίας ηγείται και τα οποία δεν ανήκουν στον πολιτικό χώρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Το απόγευμα του Σαββάτου η Θεανώ Φωτίου δήλωσε:


"Σήμερα βρέθηκα στα Νότια προάστια. Περπάτησα στο Ελληνικό παρέα με τους συντρόφους και τις συντρόφισσες από την εκεί οργάνωση κι έπειτα πήγα στα εγκαίνια του εκλογικού μας κέντρου στον Άλιμο.

Κάθε μέρα και μια καινούργια εμπειρία, κάθε μέρα κι ένα νέο μονοπάτι στην ελπίδα. Μαζί με τον κόσμο, εκεί που ανήκουμε. Γι αυτούς που παλεύουμε!"

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου