Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Επίσκεψη της Ρένας Δούρου στα Ναυπηγεία Ελευσίνας

Επίσκεψη στα Ναυπηγεία Ελευσίνας πραγματοποίησε την Τρίτη 13 Ιανουαρίου η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, συνοδευόμενη από τον Αντιπεριφερειάρχη  Δυτικής Αττικής Γιάννη Βασιλείου.

Η περιφερειάρχης συναντήθηκε με τους εκπροσώπους του Διοικητικού Συμβουλίου  του Σωματείου  των εργαζομένων και άκουσε τις απόψεις και τις προτάσεις τους για την κρίση του Ναυπηγείου.

Ενημέρωσε  για την πρόθεση της Περιφέρειας Αττικής να συμβάλλει στην εκπόνηση ενός προγράμματος, τόσο με εθνικές, όσο και με ευρωπαϊκές και διεθνείς  πρωτοβουλίες  με στόχο τη διάσωση των Ναυπηγείων. Πρόσθεσε πως σε αυτήν την κατεύθυνση μπορούν να συνεργαστούν επίσης και οι νομικές υπηρεσίες της Περιφέρειας και του Σωματείου. «Στο δικό μας αναπτυξιακό πρόγραμμα έχετε σημαντικό ρόλο» διευκρίνισε.

«Ήρθαμε να σας ακούσουμε, να συνεργαστούμε για να προκύψει συγκεκριμένο σχέδιο για τη διάσωση των ναυπηγείων» τόνισε η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου, στη συνάντηση με εκπροσώπους των εργαζομένων με επικεφαλής τον πρόεδρο  των Εργαζομένων κ. Θεοκλή Τσούκη. 

Ακολούθησε επίσκεψη σε χώρους όπου συναθροίζονται  οι εργαζόμενοι της επιχείρησης και στη συνέχεια  συνάντηση - συζήτηση με τον ιδιοκτήτη των Ναυπηγείων Ελευσίνας Νίκο Ταβουλάρη, ο οποίος εξέφρασε τις ευχαριστίες του για το ουσιαστικό ενδιαφέρον της Περιφέρειας Αττικής.

Παράλληλα έγινε αναφορά στο δυσμενές, έως εχθρικό,  χρηματοπιστωτικό περιβάλλον  και τις άλλες πλευρές της κρίσης που οδήγησαν στη σημερινή  δύσκολη κατάσταση τα Ναυπηγεία Ελευσίνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου