Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

ΤRP: Με καλεσμένους τους Γ.Κύρτσο, Δ.Παπαδημούλη και Π.Καψή

Παρακολουθήστε την πρώτη τηλεοπτική εκπομπή που οργάνωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός στο Κόκκινο και το ThePressProject με παρουσιαστές τους Κώστα Αρβανίτη και την Μαριλένα Κατσίμη. Συμμετέχει ο Κώστας Εφήμερος.

«Το ελληνικό χρέος δεν είναι βιώσιμο» παραδέχθηκε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κύρτσος στη πρώτη τηλεοπτική εκπομπή The Red Project που παρουσίασε σήμερα το Κόκκινο και το The Press Project.

Χαρακτήρισε λανθασμένη την επικοινωνιακή τακτική της ΝΔ , η οποία επενδύει στο φόβο λέγοντας πως «είναι λάθος να λέει ο κ. Σταμάτης ότι θα καταστραφούμε αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό πρέπει να το πουν άλλα πρόσωπα.  Επειδή κάποιοι επενδύουν στο φόβο λανθασμένα, δεν σημαίνει όμως ότι δεν υπάρχει κίνδυνος να μείνει η Ελλάδα εκτός παιχνιδιού».

Δίκαιο και ρεαλιστικό νόμο χαρακτήρισε τον ΕΝΦΙΑ από την πλευρά του ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ, Παντελής Καψης.


Αναφερόμενος στο θέμα της ΕΡΤ εμφανίστηκε δυσαρεστημένος απο την εικόνα της ΝΕΡΙΤ σήμερα υποστηρίζοντας πως η ΝΕΡΙΤ «δεν είχε τη δυνατότητα να λειτουργήσει με τρόπο αντικειμενικό απο τη στιγμή που τα μισά πολιτικά κόμματα είχαν αρνηθεί να συμμετέχουν στις εκπομπές της». Παράλληλα κατηγόρησε την ΠΟΣΠΕΡΤ για την άρνησή της να συνεισφέρει στο «νέο εγχείρημα».

«Η προσφυγή στο ELA προβλέπεται από τους κανόνες, αυτή τη στιγμή παίζεται ένα παιχνίδι για την αναβίωση ενός σκηνικού φόβου» δήλωσε στην εκπομπή ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, τονίζοντας πως δεν πρέπει να παίζουμε με τη ρευστότητα και τις καταθέσεις,

«Οι πολίτες δεν θέλουν φανατισμό και επιστροφή στη δεκαετία του 50’. Θέλουν ελπίδα και σχέδια και συνέπεια λόγων και έργων. Ο ΣΥΡΙΖΑ λέει πως θα βρούμε μπροστά μας δυσκολίες, δεν υπάρχει ο κίνδυνος εξόδου απο το ευρώ αλλά να παραμείνει η Ελλάδα ως παρίας στην Ευρώπη» πρόσθεσε ο κ. Παπαδημούλης.


 
Πηγή: www.stokokkino.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου