Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

«Ανάσα Αξιοπρέπειας»: Συγκεντρώσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου - διαδραστικοί χάρτες


«Δεν μασάμε στους εκβιασμούς- Δεν κάνουμε πίσω - Θα νικήσουμε» το σύνθημα των συγκεντρώσεων σε 13 πόλεις του εξωτερικού και στις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας .

Συγκεντρώσεις συμπαράστασης στην Ελληνική κυβέρνηση με βασικό σύνθημα «Δεν μασάμε στους εκβιασμούς - Δεν κάνουμε πίσω - Θα νικήσουμε» διοργανώνουν τη Τετάρτης 11 Φεβρουαρίου σε Ελλάδα και εξωτερικό, πολίτες μέσω των social media.



Την ίδια μέρα το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης θα συμμετάσχει στην έκτακτη συνεδρίαση του Eurogroup όπου θα παρουσιάσει αναλυτικά τη πρόταση του στους εταίρους.

Δείτε εδώ τον χάρτη με τις συγκεντρώσεις σε πόλεις της Ευρώπης


Το κείμενο που συνοδεύει τα καλέσματα μέσω των social media:

Οι εκλογές τελείωσαν και προέκυψε μία κυβέρνηση που θέλει να εκπροσωπήσει τις ανάγκες μας κόντρα στα συμφέροντα της ολιγαρχίας στην Ευρώπη. Προσπαθούν να μας εκβιάσουν και να μας φοβίζουν.

Να μην τους κάνουμε τη χάρη! Να πάρουμε την σκυτάλη και να σηκώσουμε το γάντι! Ήρθε η ώρα να πάρει και ο λαός την υπόθεση της ανατροπής στις πλάτες του.

Να υψώσουμε το ανάστημά μας και να στείλουμε ένα παλλαϊκό μήνυμα ενάντια στη λιτότητα και τα μνημόνια, υπέρ της δημοκρατίας και της προκοπής. Να μη μασήσουμε στους εκβιασμούς της ΤΡΟΙΚΑ και των υποστηρικτών τους στην Ελλάδα, ολιγαρχία, καναλάρχες.

Ήρθε η ώρα να φοβηθούν αυτοί και να ακούσουν δυνατά τη φωνή μας. Επιλέγουμε την αξιοπρέπεια και ζητάμε για εμάς και τους λαούς όλης της Ευρώπης μια μεγάλη ανάσα αλλαγής.

Καλούμε όλους τους λαούς της Ευρώπης να δείξουν έμπρακτα την υποστήριξή τους στον αγώνα του ελληνικού λαού και της ελληνικής κυβέρνησης για μια Ευρώπη της δημοκρατίας και της αλληλεγγύης. Θα νικήσουμε!



Διαβάστε την έκκληση του Προέδρου του Κόμματος Ευρωπαϊκής Αριστεράς
Pierre Laurent: 11-17 Φεβρουαρίου 2015, ευρωπαϊκή εβδομάδα κινητοποίησης μαζί με τον ελληνικό λαό για να βγούμε από λιτότητα.

Πηγή: www.stokokkino.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου