Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Δημοτική Συνεργασία Ελληνικού-Αργυρούπολης: «Προσβλήθηκε, ο μόνιμα προσβάλλων τους άλλους»

Η μείζων αντιπολίτευση, δεν άφησε ασχολίαστο το περιστατικό που συνέβη στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Τετάρτης (28/1), μιλώντας για «μεθοδευμένη πρόκληση».

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Δημοτικής Συνεργασίας:

Προσβλήθηκε ο "θεσμός" που σε κάθε δημοτικό συμβούλιο προκαλεί με ανυπόστατους χαρακτηρισμούς την τιμή, την αξιοπρέπεια, την τιμιότητα των δημοτικών συμβούλων της παράταξής μας και του επικεφαλής της και δεν σταματάει να εκθειάζει τον εαυτό του.

Προσβλήθηκε ο "θεσμός" που πετάει διαρκώς πατσαβούρες και κολλάει ρετσινιές  για μαύρα χρήματα, για λεφτά που λείπουν από το ταμείο, για αόρατους χορηγούς,  για ρευματοκλοπή σε βάρος επαγγελματιών, για παράνομη εκμετάλλευση οστεοφυλακίων,  για ανίκανους, για παραρτήματα ανίκανων, για πετρελαιάδες που λαδώνουν τους ανίκανους και άλλα πολλά όσα ουκ εστίν αριθμός.

Η έκρηξη θυμού ενός δημοτικού συμβούλου της παράταξής μας (που συνεχώς προκαλείται προσωπικά) μπορεί να μην είναι συμπεριφορά που συνηθίζουμε και μας αρέσει, αλλά απέχει έτη φωτός από την μεθοδευμένη πρόκληση, την ψύχραιμη διαστρέβλωση και την αχαλίνωτη συκοφαντία, μέσα τα οποία μετέρχεται διαρκώς και συστηματικά ο "θεσμός" της πόλης μας και στενοί συνεργάτες του.

Πηγή: www.sinergasia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου