Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Η Κάρμεν Ρουγγέρη «γεμίζει» με παραμύθια τον Δημοτικό Πολυχώρο Νέας Σμύρνης

Ο Πολιτιστικός Οργανισμός του δήμου Νέας Σμύρνης και η Κάρμεν Ρουγγέρη φέρνουν επτά αγαπημένα παραμύθια κοντά στα παιδιά.

Με στόχο τη διασκέδαση των λιλιπούτειων αλλά και την ανάπτυξη της δημιουργικότητάς τους, η γνωστή για την πορεία της στο παιδικό θέατρο, Κάρμεν Ρουγγέρη και η ομάδα της, ξεκινούν την Κυριακή 1η Μαρτίου και για επτά Κυριακές ένα μαγικό ταξίδι γεμάτο μουσική, χορό, τραγούδι, παιχνίδι, κέφι και φυσικά παραμύθι.

Στον Δημοτικό Πολυχώρο Πολιτισμού «Γαλαξίας» η Κάρμεν Ρουγγέρη με τους συνεργάτες της, όλους ειδικευμένους στο θεατρικό παιχνίδι (Ελένη Ζιώγα- ηθοποιός, τραγουδίστρια, μουσικός, εκπαιδευτικός, Δέσποινα Πολυκανδρίτου- ηθοποιός, τραγουδίστρια, Στέφανος Βαρελάς- συνθέτης, κιθαρίστας, τραγουδοποιός, εκπαιδευτικός, Έρρικα Αλαμάνου- εικαστικός) θα παρουσιάσουν με το δικό τους ιδιαίτερο τρόπο επτά κλασικά παραμύθια ισάριθμες Κυριακές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η είσοδος είναι δωρεάν και ανοιχτή σε όλους -όχι μόνο στους δημότες Νέας Σμύρνης.

Πρόγραμμα παραμυθιών

Ο κύκλος των παραμυθιών ξεκινά την Κυριακή 1/3 με την ιστορία του Χένσελ και της Γκρέτελ. Συνεχίζεται την Κυριακή 8/3 με την «Σταχτοπούτα», στις 15/3 με τον Λύκο και τα επτά κατσικάκια και στις 29/3 με την «Κοκκινοσκουφίτσα».
Την Κυριακή των Βαΐων, στις 5/4 στην σκηνή θα ζωντανέψουν «Τα καινούργια ρούχα του αυτοκράτορα» και στις 26/4 «Η Χιονάτη και οι επτά νάνοι», ενώ η αυλαία θα πέσει στις 3/5 με τη «Μικρή γοργόνα».

Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες, μπορούν να επικοινωνούν με τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Νέας Σμύρνης στα τηλέφωνα: 210 9310408 και 2132025922 και 924 καθώς και στην ηλεκτρονική διεύθυνση politistikosorg@yahoo.gr

Πηγή: geitoniamou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου