Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Αργυρούπολη: «Πέταξε» για αλλού το ανεξάρτητο πρωτάθλημα μπάσκετ

Μια παρέα φίλων που αγαπάνε το μπάσκετ, δημιούργησαν το δικό τους πρωτάθλημα και καλούν όσους θέλουν να συμμετέχουν να το κάνουν.

Η Αργυρούπολη μέχρι πρότινος φιλοξενούσε τη
διοργάνωση όμως η νέα διοίκηση του δήμου αποφάσισε να εξοστρακίσει την πρωτοβουλία αυτή, δυσαρεστώντας αρκετούς από τους αθλούμενους.

Το ανεξάρτητο πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης νοτίων προαστίων απευθύνεται σ’ όσους τους έχει λείψει η αγωνιστική δράση και θέλουν να περνούν καλά κάνοντας αυτό που αγαπούν. Το πρωτάθλημα δημιουργήθηκε με σκοπό την άθληση στα πλαίσια του ευγενούς ανταγωνισμού και άμιλλας.

Το πρωτάθλημα είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Το κόστος συμμετοχής είναι για κάθε παίκτη πολύ μικρό και καλύπτει την πληρωμή διαιτητών, γραμματείας, στατιστικών και νοσηλευτή.

Η Αργυρούπολη είχε την τύχη να φιλοξενεί το πρωτάθλημα αυτό, επί διοικήσεως του Χρήστου Κορτζίδη.

Δυστυχώς, η νέα διοίκηση σταμάτησε να παραχωρεί γήπεδα για τη διεξαγωγή του, επικαλούμενη αδιαφάνεια και ζητώντας να αναλάβουν την αστική ευθύνη. Επίσης, η διοίκηση έβαζε θέμα παρουσίας ιατρού αν και κάτι τέτοιο προβλέπεται από τους διοργανωτές.

Το ανεξάρτητο πρωτάθλημα μπάσκετ νοτίων προαστίων βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη για την αγωνιστική περίοδο 2014-15. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Πηγή: sinergasia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου