Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Ελληνικό-Αργυρούπολη: Πίτα με μικρά παρατράγουδα

Το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό-Συνεδριακό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης» με μικρή καθυστέρηση η καθιερωμένη εκδήλωση των πολιτιστικών
τμημάτων του δήμου για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.


Πλήθος κόσμου, γονείς και παιδιά ήταν εκεί για να θαυμάσουν τους μικρούς καλλιτέχνες επί σκηνής.


Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα άνοιξε μελωδικά με τη παιδική χορωδία και το τμήμα προπαιδείας του Δημοτικού Ωδείου συνοδεία συνόλου εγχόρδων και ακολούθησε το ροκ σχήμα του Ωδείου.


Στη συνέχεια πήραν τη σκυτάλη σπουδαστές του θεατρικού εργαστηρίου Αργυρούπολης που διάβασαν κείμενα σχετικά με το βιβλίο, η εφηβική σκηνή που παρουσίασε δύο υπέροχα χιουμοριστικά αυτοσχεδιαστικά σκέτς, το τμήμα φωτογραφίας, το τμήμα σύγχρονου χορού Αργυρούπολης που παρουσίασε δύο πολύ όμορφες και ζωντανές χορογραφίες, το τμήμα λάτιν Ελληνικού και το πρόγραμμα έκλεισε η ομάδα παραδοσιακών χορών της Αργυρούπολης που χόρεψε αλλά και ερμήνευσε παραδοσιακά τραγούδια με τις υπέροχες φωνές των κοριτσιών.


Μετά το τέλος του καλλιτεχνικού μέρους έγινε η κοπή της πίτας από τον δήμαρχο και τους άλλους παρευρισκόμενους εκπροσώπους της διοίκησης του δήμου. Το κεντρικό φλουρί κέρδισε το τμήμα πολιτισμού.


Μια πολύχρωμη, ζωντανή και όμορφη εκδήλωση που όμως πρέπει να σημειώσουμε πως διήρκεσε πάρα πολύ και ο κόσμος κουράστηκε σε κάποια σημεία.


Τέλος, να σημειώσουμε πως από τη διοίκηση του δήμου δεν φρόντισαν να βρουν 2-3 θέσεις για τους εκπροσώπους των άλλων παρατάξεων.

Πηγή: www.sinergasia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου