Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Ας κάνουμε την ελπίδα πράξη - Ψηφίζουμε υπέρ των ελληνικών θέσεων στη διαπραγμάτευση

Για πρώτη φορά μετά την έναρξη της κρίσης, γίνεται μια συντονισμένη, εθνική προσπάθεια για ένα τέλος στο αποτυχημένο πείραμα της λιτότητας
που έχει γονατίσει τη χώρα μας.

Αλλά Ευρωπαίοι ηγέτες και τραπεζικά συμφέροντα απειλούν να σκοτώσουν την ελπίδα μας. Κάποιοι ήδη μιλούν για χαλάρωση της ελληνικής θέσης.

Αν όμως συσπειρωθούμε τώρα και δημιουργήσουμε μια εκκωφαντική, ενωτική, υπερκομματική έκκληση ενάντια στη λιτότητα, μπορούμε να γίνουμε το δημοκρατικό αντίβαρο στην πίεση και τις φοβέρες των δανειστών.

Δεν έχουμε χρόνο - όλα θα κριθούν μέσα στις επόμενες μέρες. Πρόσθεσε το όνομά σου για να στηρίξουμε τη διαπραγμάτευση και να ζητήσουμε απ΄τον Α. Τσίπρα και τον Γ. Βαρουφάκη να επιμείνουν με αποφασιστικότητα στη θέση τους για τέλος στη λιτότητα και μια νέα, δίκαιη συμφωνία για τον ελληνικό λαό. Ας κρατήσουμε την ελπίδα ζωντανή - όταν φτάσουμε τις 100.000 υπογραφές, η ομάδα του Avaaz θα τις παραδώσει στους δύο πολιτικούς.


(το κείμενο του ψηφίσματος στήριξης)

Κάνουμε κλικ εδώ και ψηφίζουμε!!!

Συμμετέχουμε στα συλαλλητήρια στην πλατεία Συντάγματος -αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα- τις μέρες της διαπραγμάτευσης (επόμενη συγκέντρωση την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου, ώρα 5.00μμ)!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου