Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Ο Θέμης Ανδρεάδης στο "Ρυθμός stage" στην Ηλιούπολη την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου

Ο «105.5 Στο Κόκκινο» παρουσιάζει τον Θέμη Ανδρεάδη την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2015 στο "Ρυθμός stage" σε μια εξωστρεφή μουσική βραδιά αποκλειστικά για τους ακροατές του.
 
Ο Θέμης Ανδρεάδης έχει μια λαμπρή διαδρομή στο σατιρικό τραγούδι από το 1973. Η δουλειά του συνεχίστηκε την δεκαετία του ‘80 σε πιο προσωπικό ύφος και διακόπηκε με δική του συνειδητή απόφαση για 25 χρόνια.

Το 2012 ο Θέμης επανήλθε με 16 καινούρια τραγούδια υπό τον ενιαίο τίτλο «Το Σώμα ξέρει». Το άλμπουμ αυτό έτυχε θερμότατης υποδοχής από το κοινό, αφύπνισε όμως και τα μεράκια των διαχρονικών θαυμαστών, που απαιτούσαν να ξανακούσουν τον «Ταρζάν», τη «Λούλα» και την «Πεθερά», μια και οι σκληρές εποχές που ζούμε ξανασηκώνουν το σατιρικό τραγούδι.

Έκτοτε ο Θέμης Ανδρεάδης κάνει τακτικές εμφανίσεις σε μουσικούς χώρους με τραγούδια παλιά και νέα, δικά του και άλλων.

Ο ραδιοφωνικός σταθμός «105.5 Στο Κόκκινο» συμπληρώνει φέτος 9 χρόνια λειτουργίας, 9 χρόνια συνεχούς παρέμβασης στην κοινωνία, την πολιτική, τον πολιτισμό πάντοτε αντίθετα στο ρεύμα της ελεγχόμενης πληροφόρησης και του play list.

Στην διάρκεια της διαδρομής αυτής ο «105.5 Στο Κοκκινο» χτίζει ολοένα και πιο στενές σχέσεις με τους ολοένα και περισσότερους ακροατές του και δεν χάνει την ευκαιρία να το γλεντάει.

Έτσι, την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου, στην μουσική σκηνή Ρυθμός Stage, ο 105.5 παρουσιάζει τον Θέμη Ανδρεάδη σε μια όμορφη γιορτή με πολύ τραγούδι και κέφι αποκλειστικά για τους ακροατές του.

Μαζί με τον Θέμη θα τραγουδήσει η Άσπα Θεοφίλου, και σε μια έκτακτη συμμετοχή οι Etsi De, άπαντες πλαισιωμένοι από 5μελή Big Band.

Τοποθεσία: Ρυθμός stage, Λεωφ. Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη

Ημερομηνία: Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Τιμή εισόδου: 12 ευρώ με ποτό

Πληροφορίες - Κρατήσεις: Τηλ: 210 975 0060

Πηγή: www.stokokkino.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου