Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Πανιώνιος - Πλατανιάς 0-0: Βαθμός... παραμονής στη Νέα Σμύρνη!


Πανιώνιος και Πλατανιάς ήθελαν τη νίκη στην προσπάθεια που κάνουν για παραμονή, αλλά αρκέστηκαν στην ισοπαλία η οποία τους κρατάει στην ζώνη του κινδύνου.

Το αποτέλεσμα αδικεί την ομάδα της Νέας Σμύρνης που είχε τον έλεγχο, την πρωτοβουλία και τις ευκαιρίες για να σκοράρει, μεταξύ των οποίων και ένα δοκάρι με τον Ταξιάρχη Φούντα στο 31ο λεπτό με σουτ από τα 30 μέτρα αλλά τελικά έμεινε στο μηδέν.

Με τον βαθμό της ισοπαλίας που πήρε, διατηρήθηκε αήττητη για όγδοο αγώνα στη Νέα Σμύρνη (τέσσερις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες), έφτασε τους 29 και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τη ζώνη του υποβιβασμού στην οποία συγκατοικούν Πανθρακικός, Λεβαδειακός και Πλατανιάς με τον οποίο στα δύο τελευταία παιχνίδια που τον έχει υποδεχθεί έχει ισάριθμες ισοπαλίες με 0-0.

Η ομάδα των Χανίων στην αντίπερα όχθη, με τον υπηρεσιακό Γιάννη Θωμαϊδη στην τεχνική ηγεσία και υπό το βλέμμα του νέου της προπονητή Γιώργου Παράσχου, στις εξέδρες (υπέγραψε μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι), δεν ήταν καλή αλλά πήρε έναν βαθμό που ίσως αποδειχθεί πολύτιμος.

Απείλησε ελάχιστα τον Πανιώνιο (είχε μόλις τρεις τελικές προσπάθειες έναντι 17 του αντιπάλου), με σουτ του Γκαβιλάν στο 30ό λεπτό και στο 70' και με μία κεφαλιά του Τόρες που δεν βρήκαν στόχο και παρέμεινε στην... πρίζα όσον αφορά την παραμονή της στην κατηγορία.

Οι κρητικοί συμπλήρωσαν τέσσερις αγώνες χωρίς νίκη (τρεις ισοπαλίες, μία ήττα) ενώ για άλλη μία φορά δεν κατάφεραν να πανηγυρίσουν τρίποντο εκτός έδρας όπου μετρούν εφτά ήττες και τέσσερις ισοπαλίες έχοντας σκοράρει μόνο μία φορά έπειτα από την εκτός έδρας νίκη επί της Κέρκυρας στις 26 Οκτώβρη.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Παπαδόπουλος, Αργυρόπουλος, Οικονόμου, Χατζηισαΐας, Τασουλής, Μητρόπουλος, Σιώπης (72' Γκέζος), Μπουμάλ, Μπακασέτας (86' Μπούζας), Φούντας (72' Κολοβός), Γιάννου.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Ολιμπά, Κουλιμπαλί, Μπανανά, Δημήτρης, Ζαραδούκας, Τέτε, Μαχαμάτ, Τζίλβαν (45' Μενδρινός), Γκαβιλάν (83' Μιλούνοβιτς), Κάσιο (60' Αποστολόπουλος), Τόρες.

Πηγή: www.sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου