Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Καλλιθέα - Ερμιονίδα 0-0

Στο 0-0 έμειναν Καλλιθέα και Ερμιονίδα στον Ταύρο, με την ομάδα της Αργολίδας να χάνει την ευκαιρία να ανέβει στην τέταρτη θέση.

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, με λιγοστές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Βέβαια, στο 11’ ο Μασάδο εκτέλεσε το κόρνερ, με τον Λυμπερόπουλο
να αποκρούει σωτήρια, στην πρώτη καλή φάση του αγώνα. Στο 34’ η Ερμιονίδα άγγιξε το γκολ, με το σουτ του Κουτσοσπύρου να βρίσκει στο δοκάρι και να περνά άουτ.

Στο δεύτερο μέρος δε σημειώθηκαν πολλές φάσεις, με κάποια σουτ να μην βρίσκουν στόχο. Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, αλλά στην εξέδρα άναψαν τα αίματα ανάμεσα στους φίλους των δύο ομάδων, αλλά η ένταση εκτονώθηκε άμεσα.

Καλλιθέα (Ν. Παντέλης): Μοσχονάς, Λεβέντης, Παγώνης, Πίκολο, Γιαννίτσης, Ρουσάκης, Κατσικογιάννης (80’ Τεγούσης), Φράγκος (74’ Αρναρέλλης), Μασάδο, Μιχαλόπουλος, Τσίτας (54’ Ντουρμισάι)
Ερμιονίδα (Μ. Σεροπιάν): Λυμπερόπουλος, Μουσταφίδης, Κολόκας, Τούτοριτς, Κιοσές, Σβόγιτς (69’ Τσακόν), Όμο, Παβίσεβιτς, Κουτσοσπύρος, Βλαχόπουλος (70’ Συμελίδης), Μηλιώτης

Πηγή: www.onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου