Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Με δυο παρελάσεις σε Ελληνικό και Αργυρούπολη η επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821

Η παρέλαση στην Δημοτική Κοινότητα Ελληνικού θα πραγματοποιηθεί στην Λεωφ. Ιασωνίδου με κατεύθυνση από την οδό Αμαζόνων έως την οδό Ριζούντος  στις 11:00 π.μ. και της Δημοτικής Κοινότητας Αργυρούπολης θα πραγματοποιηθεί στη οδό Μαρίνου Γερουλάνου με κατεύθυνση από την οδό
Στ.Σαράφη μέχρι και την οδό Μακεδονίας στις  11.30πμ.
 
Η εκφώνηση του πανηγυρικού θα γίνει στο Ελληνικό από την κ. Χαρά Λαμπρινού, δημοτική Σσύμβουλο και στην Αργυρούπολη από την κ. Ηρώ Κατσαρού, πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Αργυρούπολης .

Πάντως όπως σχολιάζεται ήδη η δημοτική αρχή Κωνσταντάτου, απ’ ότι φαίνεται, προσγειώθηκε  στην πραγματικότητα ήδη από τους πρώτους μήνες που διοικεί τον Δήμο όσον αφορά το θέμα των ξεχωριστών παρελάσεων.

Ένα θέμα για το οποίο δεν είχε σταματήσει όλα τα προηγούμενα χρόνια να κατηγορεί την προηγούμενη δημοτική αρχή ότι επιλέγει τον εορτασμό της επετείου στις δύο κοινότητες «λόγω εμμονής του Χρήστου Κορτζίδη να χωρίζει την πόλη ακόμη και σε αυτό» και παρά τις υποσχέσεις που έδινε για μια παρέλαση από τη στιγμή που θα εκλεγεί ο ίδιος δήμαρχος.

Πηγή: www.sinergasia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου