Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Παναχαϊκή - Άλιμος 3-0

Χωρίς να δυσκολευτούν ιδιαίτερα οι Αχαιοί συνέχισαν νικηφόρα την πορεία τους στο Νότιο όμιλο της Football League

Εύκολο έργο είχε η Παναχαϊκή υποδεχόμενη τον ΑΟΤ Αλίμου για την 22η
αγωνιστική της Football League, επικρατώντας στο… ρελαντί με 3-0. Έτσι, οι Αχαιοί έφτασαν τους 44 βαθμούς, όσους και ο Απόλλων Σμύρνης, στην δεύτερη θέση, με τους «νεοφώτιστους» να μένουν στους 17 βαθμούς και την 11η θέση.

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά οι γηπεδούχοι πήραν τον έλεγχο του ματς χάνοντας αρκετές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ. Τελικά οι προσπάθειές τους ευοδώθηκαν στο 35’ όταν ο ρέφερι καταλόγισε πέναλτι σε χέρι αμυντικού ύστερα από σουτ του Χούσα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Στεργίδης που άνοιξε το σκορ νικώντας τον Σταυριανό, ενώ έξι λεπτά αργότερα ο Μπαλού επιχείρησε το πλασέ έξω από την περιοχή και η μπάλα αφού πρώτα χτύπησε στο δοκάρι, κατέληξε στα δίχτυα.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και στο 47’ βρέθηκαν μια «ανάσα» από το γκολ αλλά ο Ιωάννου που πήρε την κεφαλιά είδε την μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι. Τελικά, εκείνοι που πανηγύρισαν ξανά ήταν οι παίκτες του Δημήτρη Σπανού, καθώς στο 55’ ύστερα από φάση διαρκείας, ο Κυβελίδης με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Δημήτρης Σπανός): Γεωργακόπουλος, Χούσα, Κοντοχρήστος (46' Χαρτσιάς), Άλμπι, Κάργας, Γκαντιάγκα, Μπαλού (73΄Αναστασόπουλος), Κορέτας, Μπουντόπουλος, Κυβελίδης (57' Μαρουκάκης), Στεργίδης

ΑΛΙΜΟΣ (Πέτρος Δημητρίου):Σταυριανός, Κάρδαρης, Γαβριήλ, Ιωάννου (70΄Χαροντάκης), Τσατσαρής, Καλαϊτζίδης, Μπεριέξ (42΄λ.τ. Νούλας), Παντελής, Άλεξ, Καραμέρης, Νικολόπουλος

Πηγή: www.onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου