Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Ελληνικό-Αργυρούπολη: "Ξεπληρώνετε επιταγές" κ.κ. Κωνσταντάτε και Τσαρπαλή;

Απόλυτα εκτεθειμένη είναι η συνδιοίκηση Κωνσταντάτου-Τσαρπαλή μετά τη δημοσιοποίηση του ηχητικού ντοκουμέντου που παρουσιάζει η Δημοτική Συνεργασία Ελληνικού-Αργυρούπολης.

Το
ηχητικό αποτελεί σαφέστατη επιβεβαίωση των
απομαγνητοφωνημένων  πρακτικών του Δ.Σ. και τα "κάνουμε τάλιρα" για να το καταλάβει και ο πλέον δύσπιστος:

1. Το τεχνικό γραφείο του κ. Χαραμουντάνη συμφωνήθηκε να μετακινηθεί από το Β3 του 2ου ορόφου (επειδή "έπεσε ο σοβάς") εμβαδού 46,90 τετραγωνικών μέτρων, στο Α3 του 1ου ορόφου ή στο Ι2 του ισογείου ανάλογων τ.μ. έναντι ιδίου ενοικίου 240,97 ευρώ.

2. Ο κ. Χαραμουντάνης "βρέθηκε" με εγκατεστημένη την εταιρεία του ORNITALIA (και όχι το τεχνικό γραφείο) στο Ι7 και όχι στο Ι2 του ισογείου, εμβαδού 316 τ.μ. και όχι 46,90 τ.μ., αλλά με το ίδιο ενοίκιο 240,97ευρώ και όχι με ενοίκιο που να αντιστοιχεί στα 316 τ.μ. του Ι7.

3. Ο κ. Κωνσταντάτος έδωσε διαβεβαιώσεις ότι σε δυο εβδομάδες θα αποδοθεί το Β3 στον επιχειρηματία, όμως έχει ήδη περάσει ένα εξάμηνο από την επίδικη 19η συνεδρίαση του Δ.Σ. της 8/10/2014 -με ενοίκιο 240,97ευρώ ανά μήνα για 316τ.μ. βεβαίως.

Για όλα αυτά θα μείνουμε με τις απορίες... εκτός αν αυτές τις φωτίζει επαρκώς η ερώτηση του Βασίλη Μπούκα αν πρόκειται για τον ίδιο κ. Χαραμουντάνη "ο οποίος σε προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο είχε καταγγείλει ρευματοκλοπή" για να αναρωτηθεί ο ίδιος απευθυνόμενος στον κ. Τσαρπαλή αν "ξεπληρώνετε δηλαδή επιταγές"!

Διαβάστε σχετικά:
Δ.Β.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου