Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Ο Πανιώνιος πήρε τη «μάχη» με τη Βέροια και σώζει την «παρτίδα»

Ο Πανιώνιος επικράτησε 4-2 της Βέροιας στη Νέα Σμύρνη, σε αναμέτρηση για την εξ αναβολής 26η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, και πήρε τρεις πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθειά του να παραμείνει στην κατηγορία.

Οι «κυανέρυθροι» βρέθηκαν πίσω στο σκορ από γκολ του Μπαργκάν στο 11', αλλά «γύρισαν» το ματς με τέρματα των Κολοβού (37'), Φούντα (48΄, 57΄) και Γιάννου (76΄), πριν μειώσει στο 78΄ ο Μπεν.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που «καίγονταν» για τη νίκη και μπήκαν πιο δυνατά στο ματς, όμως η Βέροια τους αιφνιδίασε και άνοιξε το σκορ στο 11΄, με κεφαλιά του Μπαργκάν μετά από σέντρα του Καλτσά.


Ο Πανιώνιος προσπάθησε να αντιδράσει αλλά, με εξαίρεση μία κεφαλιά του Φούντα που μπλόκαρε ο Καντιμοίρης (17΄), δεν δημιούργησε φάσεις.

Ολα αυτά ως το 37΄, όταν σε ένα φαινομενικά ακίνδυνο σουτ του Μπακασέτα, ο Καντιμοίρης δεν μπόρεσε να διώξει και ο Κολοβός από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, ισοφαρίζοντας το σκορ (1-1).

Οι «κυανέρυθροι» πήραν προβάδισμα με το ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου, συγκεκριμένα στο 48΄, όταν ο Μπακασέτας με ωραία κίνηση «τράβηξε» πάνω του την άμυνα και έστρωσε στον Φούντα, ο οποίος με σουτ νίκησε τον Καντιμοίρη.


Ο ίδιος παίκτης ουσιαστικά «κλείδωσε» τη νίκη του Πανιωνίου στο 57΄, με ωραίο σουτ εν κινήσει μετά από σέντρα του Αργυρόπουλου, για να ακολουθήσει το γκολ του Γιάννου στο 76΄, με κοντινή προβολή μετά από σέντρα-σουτ του Τασουλή.

Η Βέροια απλώς μείωσε στο 78΄ με κεφαλιά του Μπεν μετά από φάουλ του Καλτσά και, μετά την τέταρτη διαδοχική ήττα της, αρχίζει να ανησυχεί για το μέλλον της στην κατηγορία, καθώς βρίσκεται πλέον έξι βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Τασουλής, Οικονόμου, Αργυρόπουλος, Μητρόπουλος, Γιάννου (90΄+ Καθάριος), Φούντας, Χατζηισαϊας, Μπακασέτας (85΄ Σιώπης), Κολοβός (90΄+ Μασούρας), Κόρμπος.

ΒΕΡΟΙΑ
(Χοσέ Κάρλος Γκρανέρο): Καντιμοίρης, Νέτο (85΄ Γεωργιάδης), Βέρτζος (14΄ Καλί), Μαραγκός, Ραούλ Μπράβο, Μπαλάφας, Βάσκες, Καλτσάς, Μπαργκάν, Τάτος, Ντουμίτρου (65΄ Μπεν).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου