Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Οι πλειοδότες για τις παραλίες και τα πάρκινγκ της Βουλιαγμένης

Ολοκληρώθηκαν την Πέμπτη οι δημοπρασίες για τους παραλιακούς χώρους στο Καβούρι και το Λαιμό και τα πάρκινγκ της Βουλιαγμένης.

Απόφαση της δημοτικής αρχής είναι να εκμισθωθούν οι χώροι για την ανάπτυξη ομπρελών και καθισμάτων και οι χώροι στάθμευσης για τρία χρόνια.

Έχει ενδιαφέρον ότι από τις 6 δημοπρασίες, οι 4 είχαν έναν και μοναδικό συμμετέχοντα, ο οποίος και κηρύχθηκε «πλειοδότης». Επίσης, ο πλειοδότης για το πάρκινγκ του Divani και την παραλία Μαλτσινιώτη είναι το ίδιο πρόσωπο.

Όπως αποφάσισε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, τα καθήκοντά της θα τα ασκήσει το Δημοτικό Συμβούλιο «λόγω της σοβαρότητας» των θεμάτων. Εκεί παραπέμπεται η έγκριση των πρακτικών δημοπράτησης και η κατακύρωση των αποτελεσμάτων.

Αποφασίστηκε:

Στη δημοπρασία του παραλιακού χώρου έναντι πλαζ Αστέρα Βουλιαγμένης για τοποθέτηση ομπρελών και καθισμάτων, πλειοδότης αναδείχθηκε ο μοναδικός συμμετέχων κ. Ιωάννης Νερατζής, με εγγυητή τον κ. Γεράσιμο Αμάραντο και ετήσιο μίσθωμα το ποσό των 8.200,00 ευρώ.

Στη δημοπρασία για την εκμίσθωση χώρου στάθμευσης μπροστά από το εστιατόριο «Λάμπρος» στη Βουλιαγμένη, πλειοδότης αναδείχθηκε ο μοναδικός συμμετέχων κ. Ανδρέας Λάμπρου, με εγγυητή τον κ. Αθανάσιο Σόφιο και ετήσιο μίσθωμα το ποσό των 15.000,00 ευρώ.

Στη δημοπρασία για την εκμίσθωση του παραλιακού χώρου Αγ. Νικολάου Βουλιαγμένης για τοποθέτηση ομπρελών και καθισμάτων, πλειοδότρια αναδείχθηκε η κα Ελένη Λιώρη, με εγγυήτρια την κα Βασιλεία Βενέρη και ετήσιο μίσθωμα το ποσό των 22.600,00 ευρώ.

Στη δημοπρασία για την εκμίσθωση χώρου στάθμευσης μπροστά από το «Divani Hotel» στη Βουλιαγμένη, πλειοδότης αναδείχθηκε ο κ. Μποχώτης Παναγιώτης, με εγγυητή τον κ. Μποχώτη Βασίλειο και ετήσιο μίσθωμα το ποσό των 10.200,00 ευρώ.

Στη δημοπρασία για την εκμίσθωση παραλιακού χώρου Μεγάλου Καβουρίου Βουλιαγμένης, για τοποθέτηση ομπρελών και καθισμάτων, πλειοδότρια αναδείχθηκε η μοναδική συμμετέχουσα κα Δέσποινα Παπαχατζίδου, με εγγυητή τον κ. Δημήτριο Μουστάκα και ετήσιο μίσθωμα το ποσό των 14.000,00 ευρώ.

Τέλος, στη δημοπρασία για την εκμίσθωση του παραλιακού χώρου όρμου Μαλτσινιώτη Βουλιαγμένης για τοποθέτηση ομπρελών και καθισμάτων, πλειοδότης αναδείχθηκε ο μοναδικός συμμετέχων κ. Παναγιώτης Μποχώτης, με εγγυητή τον κ. Βασίλειο Μποχώτη και ετήσιο μίσθωμα το ποσό των 24.500,00 ευρώ.

Γιώργος Λαουτάρης

Διάβασε σχετικά:
Πηγή: 3vita.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου