Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Δημιουργία εντυπώσεων καταλογίζει στη διοίκηση του δήμου η Δημοτική Συνεργασία Ελληνικού-Αργυρούπολης

Αφορμή στάθηκε η ανάρτηση στην ιστοσελίδα του δήμου, ότι ο Χρήστος Κορτζίδης «δεσμεύτηκε να τοποθετήσει ο προμηθευτής τον χλοοτάπητα στο γήπεδο της Αργυρούπολης».

Η Δημοτική Συνεργασία σημειώνει μεταξύ άλλων πως ο διαδικτυακός τόπος του δήμου «έχει μετατραπεί σε παραταξιακή ιστοσελίδα της Ενωμένης Πόλης με τα χρήματα των δημοτών».

Σχετικά με το θέμα, η αντιπολιτευόμενη παράταξη τονίζει πως η αλήθεια είναι η εξής:

«Η δέσμευση αυτή δεν είναι του Χρήστου Κορτζίδη αλλά του προμηθευτή που θα κάνει τις εργασίες συντήρησης του χλοοτάπητα.

Επίσης η δέσμευση αυτή δεν προέκυψε τώρα, δήθεν μετά την εξώδικη όχληση, η δέσμευση αυτή υπάρχει από την αρχή και είναι γνωστή στη σημερινή διοίκηση του δήμου τουλάχιστον από το Νοέμβριο του 2014, όταν το θέμα συζητήθηκε στο ΔΣ του ΟΝΑΔΕΑ. Από τότε θα μπορούσε να είχε διευθετηθεί το ζήτημα.


Γι αυτό λέγαμε και λέμε ότι δεν είχε νόημα να περιφέρεται το θέμα από τη σημερινή διοίκηση του δήμου στο facebook με καταγγελίες και να επανέρχεται συνεχώς στο δημοτικό συμβούλιο».

Η Δημοτική Συνεργασία καταλήγει πως «αυτό γίνονταν για δημιουργία εντυπώσεων από τη δημοτική αρχή, τακτική την οποία συνεχίζει ακόμα και τώρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου