Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

ΝΟΤΙΟΣ Χώρος Τέχνης & Δράσης: Διαγωνισμός Φωτογραφίας & Δημιουργικής Γραφής

Την Κυριακή 10 Μαΐου και ώρα 5.00 - 9.00μμ, ο ΝΟΤΙΟΣ Χώρος Τέχνης & Δράσης διοργανώνει μαζί με τους βιβλιοφάγους φίλους τη 2η ανταλλαγή βιβλίου στον χώρο του - Βασ. Παύλου 108, Βούλα.

Με αφορμή την ανταλλαγή, διοργανώνει αυτή τη φορά δύο διαγωνισμούς: Φωτογραφίας & Δημιουργικής Γραφής!

Ο διαγωνισμός Φωτογραφίας ξεκινάει από σήμερα, με θέμα: "Στην Άκρη του Κόσμου", εμπνευσμένο από το νέο βιβλίο του συγγραφέα Γιώργου Ξενάριου.

O διαγωνισμός Δημιουργικής Γραφής αφορά τη συγγραφή μικρού διηγήματος με θέμα: "Αν είναι να μιλήσει κάποιος, ας πει για την Αγάπη", εμπνευσμένο από τον στίχο του ποιητή και στιχουργού Μιχάλη Γκανά.


Οι νικητές των δύο διαγωνισμών θα ανακοινωθούν την ημέρα της Ανταλλαγής Βιβλίου.


Αναλυτικά στη συνέχεια:

Διαγωνισμός Φωτογραφίας με θέμα: 

"Στην Άκρη του Κόσμου", τίτλος εμπνευσμένος από το νέο βιβλίο του συγγραφέα Γιώργου Ξενάριου. Οι συμμετέχοντες ανεβάζετε στην εκδήλωση μέχρι και τρεις (3) φωτογραφίες έως τα μεσάνυχτα της 30ης Απριλίου με διακριτικό #stinakritoukosmou.

Τα βραβεία θα δοθούν από την κριτική επιτροπή και βραβείο κοινού. Τα βραβεία κοινού θα είναι από την ψηφοφορία που θα γίνει την ίδια μέρα, Κυριακή 10 Μαίου, στο χώρο του Νοτίου.

Τα μέλη της κριτικής επιτροπής είναι:
Ο βραβευμένος φωτογράφος Παναγιώτης Λάμπρου,
ο φωτογράφος και δάσκαλος του photoshop Νίκος Βασιλάκης και η δασκάλα φωτογραφίας του Νοτίου Δέσποινα Κλούβα.
 
Διαγωνισμός Δημιουργικής Γραφής με θέμα:

"Αν είναι να μιλήσει κάποιος, ας πει για την Αγάπη", εμπνευσμένο από τον στίχο του ποιητή και στιχουργού Μιχάλη Γκανά. Οι συμμετέχοντες μας στέλνετε το διήγημά σας στο notios@notios.gr με τίτλο "Αν είναι να μιλήσει κάποιος, ας μιλήσει για την Αγάπη" έως και τις 30 Απριλίου
τα μεσάνυχτα.

Αφορά τη συγγραφή μικρού διηγήματος έως και 400 λέξεις (+, - 10%) 

Τα μέλη της κριτικής επιτροπής είναι:
Ο διακεκριμένος συγγραφέας Γιώργος Ξενάριος, ο συγγραφέας Χρήστος Αστερίου, και η αρχισυντάκτρια στο ΣΚΑΙ tv Δήμητρα Κόχιλα.

Πηγή: www.notios.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου