Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Kallithea Run 2015: Τρέχουμε στην Καλλιθέα, την Κυριακή 5 Απριλίου

O Οργανισμός Παιδικής Αγωγής και Άθλησης «Γιάννης Γάλλος» του Δήμου Καλλιθέας και ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας, με την έγκριση του ΣΕΓΑΣ (ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πειραιά), διοργανώνουν την Κυριακή 5 Απριλίου στις 09.00πμ, τον 4ο Αγώνα σε Δημόσιο Δρόμο στην Καλλιθέα με τον τίτλο, “Τρέχοντας στην Καλλιθέα «Kallithea Run» 2015”.

Η ώρα εκκίνησης των αγώνων προγραμματίζεται για τις 09.00πμ, ενώ θα είναι κλειστή όλη η Ελευθερίου Βενιζέλου (Θησέως) και οι κάθετοι σε αυτήν δρόμοι, από τις 08.30 έως τις 11.30. Πρόθεση είναι να υπάρξει η μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή Μαθητών, Δημοτών μας αλλά και δρομέων από όμορους Δήμους, με στόχο να συμμετέχουν 2.500 άτομα.

Στα πλαίσια διεξαγωγής του παραπάνω δρομικού αθλητικού γεγονότος, το οποίο θα λάβει χώρα επί και κατά μήκος της Ελευθερίου Βενιζέλου (Θησέως), με σημείο αναστροφής στον αγώνα των 10χλμ την Μαρίνα Καλλιθέας και με σημείο εκκίνησης και τερματισμού την πλατεία Δαβάκη, στην οποία θα υπάρχουν και όλες οι υποστηρικτικές λειτουργίες της διοργάνωσης.

Θα διεξαχθούν οι Αγώνες Δρόμων 10Χλμ και 5Χλμ., σκυταλοδρομία 4x2,5 χλμ, ο κοινωνικός Αγώνας Δρόμου 2,5Χλμ. και για μαθητές Δημοτικών Σχολείων και Γυμνασίων και ο αγώνας δρόμου των 1.000μ, με την συμμετοχή αθλητών από τα Special Olympics Hellas.

Το Σάββατο 4 Απριλίου από 10.00 - 14.00 και 17.00 - 18.30 στην Πλατεία Δαβάκη θα λειτουργήσει το κέντρο εγγραφών της διοργάνωσης, στα πλαίσια γιορτής της πόλης της Καλλιθέας.

Επίσης το απόγευμα στις 18.30 στο Δημαρχείο Καλλιθέας στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί Ημερίδα με θέμα «Προπόνηση - Διατροφή - Τραυματισμοί
» όπου θα μιλήσουν διακεκριμένοι επιστήμονες (γιατρός, φυσικοθεραπευτής, εργοφυσιολόγος, διατροφολόγος, προπονητής).

Ο Δήμος Καλλιθέας και η Ο.Ε. της διοργάνωσης, «Kallithea Run», θέλοντας να συμβάλλει
στην ανοδική πορεία και την περαιτέρω ανάπτυξη του δρομικού κινήματος στην Ελλάδα και να προσφέρει αυτήν την εναλλακτική μορφή άθλησης στους Δημότες αλλά και σε όλους τους δρομείς, προχώρησε στην πρόσκληση συμμετοχής στον Αγώνα, προσδοκώντας στην ενεργή συμμετοχή των πολιτών, με αποτέλεσμα η διοργάνωση να καθιερωθεί ως θεσμός και να αναγνωριστεί από την IAAF.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου