Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Βάρκιζα: στις φλόγες λεωφορείο της γραμμής 122 Σαρωνίδα-Ελληνικό

η φωτο από το facebook
Στις φλόγες τυλίχτηκε λεωφορείο των αστικών συγκοινωνιών, που έκανε την γραμμή 122 Σαρωνίδα-Ελληνικό, το μεσημέρι της Δευτέρας 20 Απριλίου και από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα...

Συγκεκριμένα το όχημα, που είχε 30-40 επιβάτες, αναχώρησε στις 13.35 από την αφετηρία της Σαρωνίδας με προορισμό το Ελληνικό. 

Έπειτα από 15’, στην μεγάλη ευθεία που οδηγεί στην Βάρκιζα, ακούστηκε ένας
πολύ δυνατός θόρυβος στο πίσω μέρος του, και συγκεκριμένα από την μηχανή, και άμεσα το καπάκι του δαπέδου πετάχτηκε από την θέση του με τις φλόγες και τον μαύρο καπνό να απλώνονται στο εσωτερικό του.

Ο οδηγός, που πρόλαβε και άνοιξε τις πίσω πόρτες, από τις οποίες οι επιβάτες πανικοβλημένοι βγήκαν στον δρόμο, προσπάθησε με τον πυροσβεστήρα να σβήσει τη φωτιά, όμως αυτό αποδείχτηκε αδύνατο με αποτέλεσμα οι φλόγες να τυλίξουν όλο το όχημα και να καταστραφεί ολοσχερώς.

Η κυκλοφορία, προς το ρεύμα προς την Βάρκιζα, είχε διακοπεί και στο σημείο έφτασαν, έπειτα από ένα πεντάλεπτο, ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής που έσβησαν τη φωτιά.

Και, όπως προείπαμε, αυτή τη φορά ήμασταν τυχεροί που δεν θρηνήσαμε θύματα. Όμως με τον στόλο γερασμένο, τα περισσότερα οχήματα είναι άνω της 25ετίας, χωρίς να γινόμαστε μάντεις κακών, το κακό δεν θα αργήσει να γίνει… 

Πηγή: www.notioanatolika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου