Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Β' Κατηγορία ΕΠΣΑΝΑ: Αφιδναϊκός - Άρης Βούλας 2-3 & & Βουλιαγμένη - Σαρωνικός Αναβύσσου 3-0

Σε σημαντικής βαθμολογικής σημασίας παιχνίδι, ο Άρης Βούλας πέρασε «δια πυρός και σιδήρου» από τις
Αφίδνες αλλά κατάφερε -έστω και στις καθυστερήσεις- να φύγει νικητής επί του γηπεδούχου Αφιδναϊκού με 3-2.

Ήταν πραγματικό ντέρμπυ, με τους αντιπάλους να θέλουν την νίκη με κάθε τρόπο. Οι γηπεδούχοι έκαναν «κατάθεση ψυχής», στάθηκαν πολύ καλά στον αγωνιστικό τομέα και ισοφάρισαν δύο φορές την ανώτερη ομάδα της Βούλας.
 
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με γκολ του Παπαγεωργίου στο 23’ και στο ημίχρονο το σκορ ήταν 0-1.


Στο δεύτερο ημίχρονο (55’) ο σκληροτράχηλος Αφιδναϊκός ισοφάρισε με σκόρερ τον Γάγγα (1-1). Ο Άρης Βούλας που δυσκολεύθηκε αρκετά από τους γηπεδούχους, εκμεταλλεύθηκε αμυντική ολιγωρία στο 85’ και πάλι με τον Παπαγεωργίου κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο σκορ (1-2). Ο ψυχωμένος Αφιδναϊκός δεν τα παράτησε και στο 89’ μετά από εκτέλεση κόρνερ, πέτυχε να ισοφαρίσει και πάλι, με σκόρερ τον Τσαβδαρίδη (2-2).


Λίγο μετά την ισοφάριση (91’), ο διαιτητής απέβαλε τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων Μορφονιό, για εξύβριση αντιπάλου. Νωρίτερα, υπήρξε 10λεπτη διακοπή του αγώνα λόγω τραυματισμού του τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων Ούσιου. Η καθυστέρηση και η αποβολή του Μορφονιού δημιούργησαν αναστάτωση στον Αφιδναϊκό, με αποτέλεσμα ο έμπειρος Μπολοβίνος στο 95’ να σημειώσει το 2-3, καθώς ο τερματοφύλακας Σάπιος που αντικατέστησε τον Μορφονιό, δεν πρόλαβε να αντιδράσει!



ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ: Μορφονιός, Άλι, Καραμήτρος, Ζαχαρόπουλος (91' Σάπιος), Κλίσι, Ζουβερέλλης, Γάγγας, Τάτσης, Τσαβδαρίδης (83' Βελτανιώτης), Κουτσούκος, Ι. Νικολάου.

ΑΡΗΣ: Ούσιος, Σιδερόπουλος, Κωστόπουλος, Μπολοβίνος, Διακρούσης, Φώσκολος (65' Μήτσιος), Τριανταφυλλίδης, Κριλής (73' Διγενής), Παπαγεωργίου, Μινάι, Παπαδημητρόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου