Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Τα επαγγέλματα του ψυχολόγου - ψυχίατρου έχουν πέραση στην νεολαία...


5  χρόνια  εγκληματικής εφαρμογής των  μνημονίων, 5 χρόνια απίστευτης αδιαφορίας του Ελληνικού λαού (με λίγες εξαιρέσεις: Σκουριές, καθαρίστριες, απολυμένοι κόκα κόλα,
εκπαιδευτικοί σε διαθεσιμότητα).

Ξαφνικά ΤΩΡΑ, με  κυβέρνηση την Αριστερά, κάποιοι θυμήθηκαν (;;;) αυξήσεις, κενά στην εκπαίδευση - υγεία, την συμμετοχή 25% στα φάρμακα, 1.500.000 άνεργους - χαράτσια κ.λ.π. και ζητούν άμεση λύση. Τσάμπα μάγκες δηλαδή. 
 
Μερικοί το παίζουν πιο μάγκες από τον «άντρα» Σαμαρά, με καταλήψεις στα γραφεία του Σύριζα, στο κόκκινο, στο πανεπιστήμιο (εκ του ασφαλούς).

Αν ο Σύριζα έταζε, θα ήταν λαϊκιστής. Αν δεν εξαφανίσει εδώ και τώρα τα καταστροφικά αποτελέσματα των μνημονίων, είναι συνέχεια των μνημονιακών κυβερνήσεων στην υπηρεσία της  πλουτοκρατίας. Αν διαπραγματευόταν όπως η ΝΔ-ΠΑΣΟΚ  θα μας χρηματοδοτούσαν, τώρα που δεν διαπραγματεύεται δεν μας χρηματοδοτούν!!!
 
Ας αποφασίσουν τι τελικά συμβαίνει γιατί έχω μπλεχτεί και μπορεί να καταλήξω στο ...Ποτάμι (πώς λέμε να το πάρει το ποτάμι;).
 
Είτε δέχεσαι ότι ο Σύριζα ακολουθεί μια διαφορετική πολιτική, άρα (αν δεν τον στηρίζεις) τουλάχιστον τον ανέχεσαι κριτικά, είτε δέχεσαι ότι είναι συνέχεια της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, οπότε τον πολεμάς. Όμως πρέπει να εξηγήσεις γιατί όλες αυτές οι "ομοβροντίες" των ΜΜΕ και ευρωπαίων κατά του Σύριζα;

Τελικά δεν είναι τυχαίο ότι τα επαγγέλματα του ψυχολόγου - ψυχίατρου έχουν πέραση στη νεολαία...

* εκπαιδευτικός στο δημόσιο σχολείο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου