Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Μήνυση "για τον βανδαλισμό των ποδηλάτων" υπέβαλε η Κοινωφελής Επιχείρηση Μοσχάτου-Ταύρου

Μήνυση "για τον βανδαλισμό των κοινόχρηστων ποδηλάτων" υπέβαλε η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου, με στόχο να βρεθούν οι ένοχοι και να πληρώσουν για τις ζημιές που προξενήθηκαν.

"Ο Δήμος μέσω του Πράσινου Ταμείου και του προγράμματος Αστικής Αναζωογόνησης εξασφάλισε τη χρηματοδότηση και λειτουργεί το Αυτοματοποιημένο Σύστημα Κοινοχρήστων ποδηλάτων με 60 ποδήλατα σε πέντε διαφορετικά σημεία-σταθμούς στα βασικά σημεία του Δήμου μας" τονίζει η ανακοίνωση και προσθέτει:

"Αν και τα στοιχεία που έχουμε είναι πολύ ενθαρρυντικά καθώς οι εγγεγραμμένοι χρήστες φθάνουν τους 250, παρατηρούνται συχνά φαινόμενα ηθελημένων φθορών και ζημιών που προξενούνται εκούσια. Δυστυχώς, την τελευταία φορά έγιναν εκτεταμένης έκτασης βανδαλισμοί που έθεσαν σε κίνδυνο την απρόσκοπτη συνέχεια του προγράμματος. Για το λόγο αυτό αναζητήθηκε το απαραίτητο υλικό από τις κάμερες ασφαλείας (βίντεο και φωτογραφίες) όπου εμφανίζονται οι δράστες. Με βάση αυτό το υλικό, η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση κατέθεσε μήνυση στην Αστυνομία με στόχο να βρεθούν οι δράστες ώστε να καλυφθεί η οικονομική ζημιά αλλά και να λειτουργήσει αποτρεπτικά για παρόμοιες ενέργειες στο μέλλον. Φαίνεται ότι η μη λήψη αυστηρών μέτρων σε προηγούμενες ζημιές που παρατηρήθηκαν θεωρήθηκε ως έκφραση αδυναμίας."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου