Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Η “Ώρα του Πολίτη” στο Α.Τ. Ηλιούπολης - Συμμετέχει στο πιλοτικό πρόγραμμα του υπ. Προστασίας του Πολίτη

Ανάμεσα σε 14 άλλα αστυνομικά τμήματα που επιλέχτηκαν πιλοτικά για την εφαρμογή του προγράμματος “ Ώρα του Πολίτη και των Κοινωνικών Εταίρων” του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη συγκαταλέγεται το αστυνομικό τμήμα Ηλιούπολης.

Στο πλαίσιο αυτό ο Διοικητής του θα δέχεται τους ενδιαφερόμενους κάθε 1η και 3η  εβδομάδα κάθε μήνα, ημέρα Τρίτη και ώρα 12.00 - 14.00 μετά από προηγούμενη συνεννόηση (τηλέφωνο επικοινωνίας: 210-9769858).

Υπενθυμίζεται ότι στόχος του προγράμματος “ Ώρα του Πολίτη και των Κοινωνικών Εταίρων”είναι να ενισχύσει τις σχέσεις επικοινωνίας και κατανόησης   ανάμεσα στους πολίτες και την αστυνομία.  Για το λόγο αυτό  οι Διοικητές των Αστυνομικών Τμημάτων μετά από προηγούμενη συνεννόηση θα δέχονται στο γραφείο δυο φορές το μήνα, πολίτες, Φορείς και Κοινωνικούς Εταίρους, για να συζητούνται θέματα και προτάσεις  που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία της τοπικής κοινωνίας.

Τονίζεται επίσης ότι η δράση αυτή είναι ανεξάρτητη από την Υποχρέωση των αστυνομικών Υπηρεσιών να δέχονται πολίτες και να επιλύουν υποθέσεις που τους αφορούν.

Πηγή: www.aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου