Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Έφυγε ο Γιώργος Φιφές, αρχιτέκτονας και πρόεδρος του Συλλόγου Πηγαδάκια Βούλας

Θλίψη σκόρπισε στην κοινωνία της Βούλας ο αιφνίδιος θάνατος του Γιώργου Φιφέ, αρχιτέκτονα και προέδρου του Συλλόγου Πηγαδάκια Βούλας.

Το τελευταίο «αντίο» οι συγγενείς και φίλοι του Γιώργου Φιφέ θα το πούν τη Μεγάλη Δευτέρα 6 Απριλίου 2015, στο κοιμητήριο της Βούλας στις 5 μ.μ.

Με αφορμή το θάνατό του ο Σύλλογος των Πηγαδακίων εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Ο Εξωραϊστικός και περιβαλλοντικός Σύλλογος Πηγαδάκια Βούλας με μεγάλη του λύπη ανακοινώνει τον αιφνίδιο θάνατο του προέδρου του Γιώργου Φιφέ. Ο Γιώργος με την ιδιότητα του Προέδρου του Συλλόγου μας και του Προέδρου του Διασυλλογικού προσέφερε σημαντικό έργο για το καλό της συνοικίας μας αλλά και σε όλη την Βούλα.  Το Διοικητικό Συμβούλιο θα παρίσταται στην κηδεία του που θα γίνει την Δευτέρα 6/4/2015 στο κοιμητήριο της Βούλας στις 17.00 και εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του.
Ο Γιώργος Φιφές ήταν στις τελευταίες εκλογές υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το Κύμα Ενωμένων Πολιτών του Δημήτρη Δαβάκη. Η παράταξη εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
Στον αγαπημένο φίλο Γιώργο, ανιδιοτελή συνδημότη και αγωνιστή του περιβάλλοντος, όλοι εμείς οι συνυποψήφιοί του με το Κύμα Ενωμένων Πολιτών, ευχόμαστε «καλό ταξίδι στην αιωνιότητα» και εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Φίλε Γιώργο, θα μείνεις πάντα στη μνήμη μας σαν μειλίχιος, σεμνός και άοκνος εργάτης των ιδεωδών και των οραμάτων ενός καλύτερου κόσμου.
Ανακοίνωση για το θάνατο του Γιώργου Φιφέ εξέδωσε και ο Θάνος Ματόπουλος, δημοτικός σύμβουλος της Ριζοσπαστικής Κίνησης Πολιτών Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης:
«Ο αιφνίδιος θάνατος του Προέδρου του Εξωραϊστικού και Περιβαλλοντικού Συλλόγου Πηγαδακίων Βούλας
και Προέδρου του Διασυλλογικού, Γιώργου Φιφέ, μας λύπησε όλους.
Συλλυπητήρια στους οικείους του και εκφράζοντας το σύνολο της Ριζοσπαστικής Κίνησης Πολιτών Β-Β-Β πιστεύουμε ότι η απώλεια για τα κοινά και τις διεκδικήσεις για ποιότητα ζωής που πρέσβευε και αγωνιζόταν είναι μεγάλη και δύσκολα θα αναπληρωθεί.
Μεγάλη απώλεια ενός ενεργού πολίτη και για την Δημοτική παράταξη Κύμα Ενωμένων Πολιτών Β-Β-Β του κ. Δαβάκη Δημήτρη, με την οποία και διεκδίκησε την ψήφο των συνδημοτών μας κατά τις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου