Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Βάρη-Βούλα-Βουλιαγμένη: Αργά μας το είπες Γρηγόρη (ότι είσαι μιας θητείας δήμαρχος)

Στο μεταμεσονύκτιο κοινό του Action24 επέλεξε ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος να κάνει επισήμως την αποκάλυψη ότι θέλει να πολιτευτεί για πέντε μόλις χρόνια.

Θα ήταν μία ακόμη τηλεοπτική κατήχηση περί των αεροπορικών ηθών από τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, αν ο παρουσιαστής Θοδωρής Αθερίδης δεν έδινε ένα πιο προσωπικό τόνο στη συζήτηση η οποία έγινε αρκετά φιλική και ενδιαφέρουσα.

Εγώ πάντως στάθηκα στο κομμάτι που ο δήμαρχος των 3Β μιλά για τα δημοτικά. Γιατί δεν ήταν μια τυχαία δήλωση.

«Δεν με ενδιαφέρει η επόμενη μέρα. Γιατί αν με ενδιαφέρει η επόμενη ημέρα, σημαίνει ότι δεν θα κάνω αυτό που πρέπει να κάνω», δήλωσε στον Θοδωρή Αθερίδη.

Και εξήγησε χωρίς υπεκφυγές: «Θα σκέφτομαι πώς θα πείσω τον Θοδωρή, τον Νίκο, τον Κώστα, τη Χριστίνα να με ξαναψηφίσουν, άρα θα αρχίσω να κάνω εκπτώσεις στη λογική μου. Και δεν είμαι διατεθειμένος να το κάνω».

Κατά τη λογική του δημάρχου, αν δεν σκέφτεται το λεγόμενο πολιτικό κόστος, μπορεί να «σπάει αυγά». Εγώ πάλι λέω ότι τα μόνα αυγά που θα σπάσουν είναι αυτά εντός της παράταξης του δημάρχου και λίγο ευρύτερα, από ανθρώπους που έχουν πιάσει το μήνυμα από νωρίς και ετοιμάζονται για τη «διαδοχή».

Άσε που έχει να γίνει της μουρλής αν τυχόν προκηρυχθούν εκλογές πριν τη λήξη της τετραετίας, κάτι που με βεβαιότητα θα κάνει τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο να πει το «μεγάλο ναι» στον κρυφό πόθο της ψυχής του, που είναι η Πολιτική με Π κεφαλαίο.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:


3βητικός

Πηγή: 3vita.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου