Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Ελληνικό-Αργυρούπολη: ο κ. Κωνσταντάτος αγνοεί τις εξαφανίσεις και θα διατάξει ΕΔΕ

Στα μέσα Μαρτίου κάτω από άγνωστες συνθήκες ξηλώθηκαν τα όργανα της παιδικής χαράς και μαζί και ο εξοπλισμός της πέργκολας στο Πολιτιστικό Κέντρου του Ελληνικού.

Ένορκη Διοικητική Εξέταση θα διατάξει ο κ. Κωνσταντάντος προκειμένου να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα που έθεσε επιτακτικά η Δημοτική Συνεργασία Ελληνικού-Αργυρούπολης.

Στο θέμα της πέργκολας επανήλθε με ερώτηση (προ ημερησίας διάταξης) ο Τάκης Κοροβέσης.

Ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο της 1ης Απριλίου επανέφερε το θέμα χωρίς να πάρει για ακόμα μια φορά πειστικές απαντήσεις.

Ο δήμαρχος Γιάννης Κωνστανταντάτος εξήγησε πως στο προηγούμενο συμβούλιο δεν απάντησε γιατί έγινε η φασαρία με την Κινηματογραφική Λέσχη και το ξέχασε και όχι γιατί το απέφυγε.

Ο κ. Κωνσταντατός είπε ακόμα πως «για την "περίφημη" πέργκολα -δεν την έχω ως εικόνα τι είχε- θα διατάξω ΕΔΕ και θα σας δώσω απαντήσεις» προσθέτοντας πως στο χώρο είναι το Κοινωνικό Ιατρείο που μπαινοβγαίνει συνέχεια κόσμος!

Η απάντηση αυτή εμπλέκει εμμέσως τους επισκέπτες του ΜΚΙΕ για άγνωστο λόγο την ώρα που είναι γνωστό πως οι «τραπεζόπαγκοι» ήταν βιδωμένοι με μπουλόνια και δε θα μπορούσαν να αφαιρεθούν παρά μόνο από οργανωμένο συνεργείο με τα κατάλληλα εργαλεία.

Στην ερώτηση του Τάκη Κοροβέση «αν ανέφερε στην αστυνομία την εξαφάνιση των οργάνων και τι νόημα έχει η ΕΔΕ», ο κ. Κωνσταντάτος δεν απάντησε.

Πηγή: www.sinergasia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου